Deal van de Maand!

Een AR City Game afsluiten met een lekkere Borrel of BBQboot?

Op zoek naar iets origineels? Wij hebben een compleet nieuwe Augmented Reality City Game voor jullie! De city game van de toekomst waar de technologie je meeneemt op een spannende missie. Daarnaast kom je langs de mooiste plekjes van Den Bosch!

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! 

From Russia With Love

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken!  Alles hangt af van jouw team, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op! Niemand is te vertrouwen….

Werk met de nieuwste technologie en de vetste gadgets om alle raadsels en mysteries op te lossen in de binnenstad van Den Bosch! Behaal jij de meeste punten? Dan wordt jouw team gehuldigd door onze Bossche Geheime Dienst!

Durf jij het spannende avontuur aan?

Speelduur: 3 uur incl. uitleg
Aantal personen: 6 t/m 72
Inclusief: 2 drankjes

Borrel Boot

Wat is er lekkerder dan, tijdens jullie dag heerlijk te relaxen op een mooie oude boot. Niet alleen de boot is prachtig, maar ook de mooie stukken, grachten en rivieren van Den Bosch waar jullie door heen zullen varen. 

Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, wijn & fris! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! 

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord. 

Een ander groot voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is. Dit arrangement is te boeken tot 50 personen. Uiteraard wordt de sloep voor jullie privé ingezet. Het is mogelijk om de Borrel-Boot voor 1 uur of 2 uur te boeken. 


Inclusief:
- Rondvaart
- Onbeperkt drank (Bier, wijn & fris)
- Bittergarnituurtje, chips, zoutjes & nootjes

BBQ Boot

Het ideale diner voor jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Meevaren op een prachtige boot of sloep met aan boord een complete BBQ en onbeperkt bier, wijn & fris!

Jullie stappen aan boord van een oude Amsterdamse rondvaart boot aan de lange steiger ter hoogte van het Bolwerk Sint Jan. Dan varen jullie voor 2,5 uur door o.a. de Dieze, Dommel en de Aa van Den Bosch. Tijdens het varen genieten jullie van het heerlijk verzorgde BBQ-menu, onbeperkt drankjes en een lekker muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen maken. 

De rondvaart duurt 2,5 uur en de starttijd mogen jullie zelf bepalen. De boten bieden plaats aan 6 tot 50 personen tegelijk. Uiteraard wordt de sloep voor uw gezelschap privé ingezet.

Er zijn meerdere BBQ menu's mogelijk zodat we bij ieder bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag een passend menu kunnen serveren.

Inclusief:

  • Rondvaart
  • BBQ-Buffet
  • Onbeperkt drank (Bier, wijn & fris)

TOELICHTING BBQ MENU'S: 

Alle BBQ arrangementen zijn maaltijd vullend en inclusief verschillende verse salades, verschillende soorten sauzen, stokbrood met kruidenboter en onbeperkt bier, fris en wijn.

Royaal Vlees menu: Hamburger, kipspies, karbonade, BBQ-worstje, Satépin

Vis-vlees menu: Runder hamburger, Satépin, Pangafilet, Garnalen spies, Zalmpakketje

Vegetarisch menu: Diverse groenten spiesen, vegetarische burger, vegetarische schaslick. 

Het Barbecue Boot arrangement is te boeken van 12 tot 50 personen. (minder op aanvraag)

Tarieven vanaf 12 personen:

BBQ Boot 2,5 uur:
Royaal Vlees menu   inbegrepen. 

Vis-Vlees menu  € 5,- p.p. incl. BTW Toeslag

Vegetarisch menu  € 4,- p.p. incl. BTW Toeslag

Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief boot huur, schipper,  brandstof, BBQ diner, onbeperkt bier/fris/wijn en BTW.  

Tarief (incl. Borrelboot vanaf 10 personen & incl. BBQ boot vanaf 12 personen)

ArrangementNormaal tarief: Deal van de maand:
AR City Game incl. 2 drankjes & Borrel Boot 1 uur:€ 62 p.p. € 57,50 p.p 
AR City Game incl. 2 drankjes & Borrel Boot 2 uur:
€ 72 p.p. € 67,50 p.p. 
AR City Game incl. 2 drankjes & BBQ Boot Royaal:€ 94 p.p.€ 84,50 p.p.
AR City Game incl. 2 drankjes & BBQ Boot Vis/Vlees:€ 99 p.p.€ 89,50 p.p.
AR City Game incl. 2 drankjes & BBQ Boot Vegetarisch:€ 98 p.p. € 88,50 p.p. 

*Alle Tarieven zijn inclusief BTW en op basis van minimaal 10 personen berekend. Voor groepen met minder personen wordt het minimale tarief van 10 personen in rekening gebracht. 

Vraag snel naar een offerte op maat!