De jongens tegen de meisjes

Durven jullie in twee groepen de strijd met elkaar aan te gaan? Versla het andere team door goed teamwork en kennis. Gebaseerd op het televisie programma 'Jongens tegen de Meisjes’ van RTL. Bij ieder  spel staan twee teams bestaande uit vrienden, collega’s of familieleden tegenover elkaar om het tegen elkaar op te nemen. De teams bestaan uit 5 of meer personen. Wie van jullie raadt in dit komische spel het meest en behaald de meeste punten?

Er komen spellen aan bod zoals:

- Uitbeelden van liedjes

- Het letterpakkenspel

Je hebt iedereen van het team nodig om deze strijd te winnen. Het lijkt erg makkelijk, maar niks is minder waar!

De Jongens tegen de meisjes combineren voor een dagje uit? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben nog veel verschillende activiteiten die jullie kunnen spelen en werken met diverse restaurants samen waar jullie je dag met een heerlijk diner mee kunnen afsluiten. Bekijk hier de meest geboekte combinaties:

De Jongens tegen de Meisjes + BBQ Boot

De Jongens tegen de Meisjes + Escape Room

De Jongens tegen de Meisjes + Lunchboot

Tarief: € 29,50 p.p. incl. BTW

Te boeken vanaf: 10 personen (minder op aanvraag)

Inclusief: 
- Spelbegeleiding
- 2 uur durend programma 
- 1 drankjes

Bij ieder  spel staan twee teams bestaande uit vrienden, collega’s of familieleden tegenover elkaar om het tegen elkaar op te nemen.

Bij ieder  spel staan twee teams bestaande uit vrienden, collega’s of familieleden tegenover elkaar om het tegen elkaar op te nemen.