Pub Quiz!

Wie vermoorde er 5 prostituees in Londen City tijdens het jaar 1888? Welke artiest werd in 2000 gevonden met 15,2 gram marihuana in een luchthaven op Hawaï? Welk gangsterpaar werd met 104 kogels doorboord? Sinds welk jaar is Goede Tijden Slechte Tijden op TV te zien? Weet jij het antwoord op al deze vragen? Dan ben je vast benieuwd naar al onze andere vragen die we voor jou hebben!

Kom dan nu onze vernieuwde Pubquiz spelen bij Groepsuitjes Den Bosch!

Onze Quizmaster staat al met smart op jullie te wachten! Wie van jullie weet het meest en gaat er met de prijs vandoor? Deze quiz wordt gegeven in onze gezellige lounge waar jullie lekker kunnen zitten onder het genot van een drankje.

We laten in de quiz 8 verschillende categorieën terugkomen en laten jullie ook muziekfragmenten horen waarvan jullie het nummer en de zanger moeten raden, maar wie is het? Kun jij erachter komen met je team? Misschien is het verstandig om toch nog maar even goed naar de radio te luisteren. 

Jullie worden verdeeld in teams, en krijgen allemaal een stemkastje. Door de interactieve stemkastjes is het gedurende de quiz extra spannend, wie drukt er het snelst? Misschien win jij wel met je groepje de fles champagne!

De Pubquiz combineren voor een compleet dagje uit?

Deze activiteit is prima te combineren met andere leuke groepsactiviteiten. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een vriendenuitje wilt organiseren. Jullie dagje uit is bij ons in goede handen. Bekijk hier onze meest geboekte Pub quiz combinaties:

 

Pub quiz + Escape Room

Pub quiz + Escape City Game

Pub quiz + Streetgolf

Pub quiz + Verknipte Film

Pub quiz + Crazy 88

 

Tarieven         Prijs per persoon

8 t/m 14          € 23,50 p.p. incl btw

15 t/m 24         € 22,00 p.p. incl btw

25 t/m 35        € 20,50 p.p. incl btw

 

Duur activiteit: 1 uur en 45 minuten

Aantal personen: deze activiteit is te boeken vanaf 8 personen.

 

Inclusief:

- Speluitleg

- 1 drankje naar keuze

- Fles champagne voor de winnaar

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!