Pub Quiz!

Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons? Aan wie is de animatiefilm Happy feet opgedragen? Sinds welk jaar is GTST op tv te zien? Wat voor dier is een dikdik? Wordt je hiervan ook al helemaal warm.. en ben je erg benieuwd naar de antwoorden of weet je ze zelfs! Kom ze dan beantwoorden bij ons in de gezelligste Pub quiz van heel Den Bosch.

Onze quizmaster staat al met smart op jullie te wachten om allerlei vragen aan jullie te stellen. Wie van jullie weet het meest en gaat er met de prijs vandoor? Deze quiz wordt gegeven in onze gezellige lounge waar jullie lekker kunnen zitten onder het genot van een drankje. 

We laten in de quiz 8 verschillende categorieën terug komen en laten jullie ook muziekfragmenten horen waarvan jullie het nummer en de zanger moeten raden.. is het Frans Bauer of toch Marco Borsato? Misschien is het verstandig om toch nog maar even goed naar de radio te luisteren.  

Jullie worden verdeeld in koppels en teams, afhankelijk van het aantal, om de uiteindelijke hoofdprijs. Door de interactieve stemkastjes is het gedurende de quiz extra spannend, wie drukt er het snelst? 

De Pub quiz combineren voor een compleet dagje uit?

Deze activiteit is prima te combineren met andere leuke groepsactiviteiten. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een vriendenuitje wilt organiseren. Jullie dagje uit is bij ons in goede handen. Bekijk hier onze meest geboekte Pub quiz combinaties:

Pub quiz + Escape Room

Pub quiz + Escape City Game

Pub quiz + Streetgolf

Pub quiz + Verknipte Film

Pub quiz + Crazy 88

TarievenPrijs per persoon
8 t/m 14€ 23,50 p.p. incl btw
15 t/m 24€ 22,00 p.p. incl btw
25 t/m 35€ 20,50 p.p. incl btw

Duur activiteit: 1 uur en 3 kwartier

Aantal personen: deze activiteit is te boeken vanaf 8 personen.

Inclusief:
- Speluitleg
- 1 drankje naar keuze
- Fles champagne voor de winnaar

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!