AR City Escape

Durf jij het spannende avontuur aan?

Op zoek naar iets origineels? Wij hebben een compleet nieuwe Augmented Reality City Escape voor jullie! Dit is dé city escape game van de toekomst waar de technologie je meeneemt op een spannende missie in Den Bosch.

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook over de nieuwste technologie! Met jullie eigen AR Kit en een tablet worden jullie op missie gestuurd in Den Bosch. Augmented Reality helpt jouw team geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met deze Augmented Reality City Escape!

Missie: From Russia With Love

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd op Engelse bodem. Skripal is een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken! Alles hangt af van jouw team. Werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op: niemand is te vertrouwen…

Kan jij goed samenwerken, ben je alert en doe jij er alles aan om te winnen?

Dan is dit je kans om bij ons nieuwe team van geheime agenten te komen!

Werk met de nieuwste technologie en de vetste gadgets om alle raadsels en mysteries op te lossen in de binnenstad van Den Bosch! Behaal jij de meeste punten? Dan wordt jouw team gehuldigd door onze Bossche Geheime Dienst!

Deze activiteit is te boeken vanaf 6 tot en met 72 personen.

Tijdsduur: 3 uur (inclusief uitleg)

Tarieven


6 t/m 10 personen

€ 27,50 p.p. incl. BTW

11 t/m 20 personen

€ 25,00 p.p. incl. BTW

21 t/m 30 personen

€ 22,50 p.p. incl. BTW

31 personen of meer 

€ 19,50 p.p. incl. BTW

Inclusief:

- 1 drankje naar keuze

- AR Kit met toffe gadgets

- Tablet gedurende het spel

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!