Verknipte Film: Bride Wars

Vandaag gaan jullie met een vrijgezellenfeest je eigen film opnemen in de binnenstad van Den Bosch. Iedere groep krijgt delen van het script met daarbij een kaart van Den Bosch en natuurlijk een video camera. Daarnaast worden er allerlei attributen meegegeven om de scenes nog leuker en gekker te maken!  

Wie is de regisseuse, actrice en cameravrouw van elke scène?

De film die jullie gaan verfilmen is de welbekende en komische “Bride Wars”. Waarin 2 a 3 vriendinnen ten huwelijk zijn gevraagd en toevallig op dezelfde dag gaan trouwen. Dit is natuurlijk een grote ramp, daarom proberen ze dit samen op te lossen. Dit wil alleen niet echt werken en dus is er geen andere mogelijkheid meer dan elkaar in de weg te zitten en de boel op te stoken… Hoe creatiever jullie zijn tijdens het filmen hoe leuker de film wordt.

Bij terugkomst zal onze editor de scènes van alle groepen samenvoegen tot een mooie film.

Nu is het tijd voor de grote première!

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film en wat de andere groep ervan gemaakt heeft.

Uiteraard kunnen jullie de film later nog eens terugkijken en deze leuke dag herbeleven.

Jullie krijgen een link per mail gestuurd waarmee de film gedownload kan worden. Zo kunnen alle deelnemers de film downloaden. Wie weet is dit je grote doorbraak op het witte doek en heb je dit materiaal nog nodig.

Tarieven De Verknipte Film 

 

8 t/m 15 personen€ 27,50 p.p. incl btw
16 t/m 25 personen€ 25,- p.p. incl btw
26 t/m 35 personen€ 22,50 p.p. incl btw
36 meer € 20,- p.p. incl btw

Duur activiteit: 3 uur

Aantal personen: 8 tot en met 150 personen 

Inclusief: 
- Speluitleg
- Afgemonteerde film
- 2 drankjes naar keuze
- Benodigde spullen