Verknipte Film: Office Party

Altijd al eens in een film willen spelen? Dan is dit je kans! Tijdens jullie dagje uit kunnen jullie met het bedrijfsuitje je eigen film opnemen in de binnenstad van Den Bosch! Jullie gezelschap zal opgedeeld worden in verschillende groepen. Iedere groep krijgt delen van het script met daarbij een kaart van Den Bosch en natuurlijk een videocamera mee. Daarnaast worden er allerlei attributen meegegeven om de scènes nog leuker en gekker te maken!  

Wie is de regisseur/regisseuse, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?

De film die jullie gaan verfilmen is de nieuwe en komische “The Office Party”. Tijdens deze film gebeurt er van alles wat geen enkele medewerker had durven dromen. In dit verhaal mag het zo gek als het maar kan. Er wordt een feest georganiseerd waar alle medewerkers en de directeur aan meewerken. Dit belooft een bijzondere avond te worden. Samen met je groep moeten jullie opdrachten zien te vervullen voor een geslaagde Office Party. Uiteindelijk wordt de champagne gepopt op het succes van de onderneming!

Hoe creatiever jullie zijn, hoe leuker de uitkomst is.

Bij terugkomst zal onze editor de scènes van alle groepen samenvoegen tot een mooie film.

Dan is het tijd voor de grote première!

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film en wat de andere groep ervan gemaakt heeft.

Uiteraard kunnen jullie de film later nog eens terugkijken en deze leuke dag herbeleven.

Jullie krijgen een link per mail gestuurd waarmee de film gedownload kan worden. Zo kunnen alle deelnemers de film downloaden. 

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 tot en met 150 personen.

Tijdsduur: 3 uur 

Tarieven:

8 t/m 15 personen

€ 27,50 p.p. incl. BTW

16 t/m 25 personen

€ 25,00 p.p. incl. BTW

26 t/m 35 personen

€ 22,50 p.p. incl. BTW

36 personen of meer 

€ 20,00 p.p. incl. BTW

Inclusief: 

- Speluitleg
- Benodigde spullen
- 2 drankjes naar keuze
- Aftermovie 


RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!