Verknipte Film The Hangover

Vandaag gaan jullie met het vrijgezellenfeest je eigen film opnemen in de binnenstad van Den Bosch. Iedere groep krijgt delen van het script met daarbij een kaart van Den Bosch en natuurlijk een videocamera. Daarnaast worden er allerlei attributen meegegeven om de scenes nog leuker en gekker te maken!  

Wie is de regisseur/regisseuse, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?

De film die jullie gaan verfilmen is de welbekende en komische “The Hangover”. Deze film staat vol in het teken van een iets uit de hand gelopen vrijgezellenfeest. Wanneer de mannen na het feest in hun hotel kamer wakker worden herinneren ze zich niets meer en zien ze een suite die geheel overhoop ligt, een tijger in de badkamer en een baby in de kast. Wat de mannen allemaal hebben mee gemaakt die avond gaan jullie zelf verfilmen en mee maken.. Hoe creatiever jullie zijn, hoe leuker de uitkomst is.

Bij terugkomst zal onze editor de scènes van alle groepen samenvoegen tot een mooie film.

Nu is het tijd voor de grote première!

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film en wat de andere groep ervan gemaakt heeft.

Uiteraard kunnen jullie de film later nog eens terugkijken en deze leuke dag herbeleven.

Jullie krijgen een link per mail gestuurd waarmee de film gedownload kan worden. Zo kunnen alle deelnemers de film downloaden. Wie weet is dit je grote doorbraak op het witte doek en heb je dit materiaal nog nodig.

Tarieven De Verknipte Film 

 

8 t/m 15 personen€ 27,50 p.p. incl btw
16 t/m 25 personen€ 25,- p.p. incl btw
26 t/m 35 personen€ 22,50 p.p. incl btw
36 meer € 20,- p.p. incl btw

Duur activiteit: 3 uur

Aantal personen: 8 tot en met 150 personen 

Inclusief: 

- Speluitleg
- Afgemonteerde film
- 2 drankjes naar keuze
- Benodigde spullen

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!