Verknipte Film: The Hangover

Altijd al eens in een film willen spelen? Dan is dit je kans! Tijdens jullie dagje uit kunnen jullie met het vrijgezellenfeest je eigen film opnemen in de binnenstad van Den Bosch! Jullie gezelschap zal opgedeeld worden in verschillende groepen. Iedere groep krijgt delen van het script met daarbij een kaart van Den Bosch en natuurlijk een videocamera mee. Daarnaast worden er allerlei attributen meegegeven om de scènes nog leuker en gekker te maken!  

Wie is de regisseur, acteur en cameraman van elke scène?

De film die jullie gaan verfilmen is de welbekende en komische “The Hangover”. Deze film staat volledig in het teken van een iets uit de hand gelopen vrijgezellenfeest. Wanneer de mannen na het feest in hun hotelkamer wakker worden, herinneren ze zich niets meer van de avond ervoor. Tot hun grote schrik zien ze hun suite die geheel overhoop ligt, met een tijger in de badkamer en een baby in de kast. Wat de mannen allemaal hebben meegemaakt die avond gaan jullie zelf verfilmen en meemaken..

Hoe creatiever jullie zijn, hoe leuker de uitkomst is!

Bij terugkomst zal onze editor de scènes van alle groepen samenvoegen tot een mooie film.

Dan is het tijd voor de grote première!

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film en wat de andere groep ervan gemaakt heeft.

Uiteraard kunnen jullie de film later nog eens terugkijken en deze leuke dag herbeleven.

Jullie krijgen een link per mail gestuurd waarmee de film gedownload kan worden. Zo kunnen alle deelnemers de film downloaden. 

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 tot en met 150 personen.

Tijdsduur: 3 uur

Tarieven:

8 t/m 15 personen

€ 27,50 p.p. incl. BTW 

16 t/m 25 personen

€ 25,00 p.p. incl. BTW 

26 t/m 35 personen

€ 22,50 p.p. incl. BTW 

36 personen of meer 

€ 20,00 p.p. incl. BTW 

Inclusief: 

- Speluitleg
- Benodigde spullen
- 2 drankjes naar keuze
- Aftermovie


RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!