Verknipte film The office Party

Vandaag gaan jullie met het bedrijfsuitje je eigen film opnemen in de binnenstad van Den Bosch. Iedere groep krijgt delen van het script met daarbij een kaart van Den Bosch en natuurlijk een videocamera. Daarnaast worden er allerlei attributen meegegeven om de scenes nog leuker en gekker te maken!  

Wie is de regisseur/regisseuse, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?

De film die jullie gaan verfilmen is de nieuwe en komische “The Office Party”. Tijdens The Office Party gebeurt er van alles wat geen enkele medewerker had durven dromen. Het mag zo gek als het kan. Samen wordt er een party georganiseerd en iedereen van de medewerkers inclusief de directeur helpt daar een handje aan mee. Samen met de groep krijgen jullie opdrachten om te vervullen voor de office party en uiteindelijk wordt de champagne gepopt op het succes van de onderneming.

Hoe creatiever jullie zijn, hoe leuker de uitkomst is.

Bij terugkomst zal onze editor de scènes van alle groepen samenvoegen tot een mooie film.

Nu is het tijd voor de grote première!

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film en wat de andere groep ervan gemaakt heeft.

Uiteraard kunnen jullie de film later nog eens terugkijken en deze leuke dag herbeleven.

Jullie krijgen een link per mail gestuurd waarmee de film gedownload kan worden. Zo kunnen alle deelnemers de film downloaden. Wie weet is dit je grote doorbraak op het witte doek en heb je dit materiaal nog nodig.

Tarieven De Verknipte Film 

 

8 t/m 15 personen€ 27,50 p.p. incl btw
16 t/m 25 personen€ 25,- p.p. incl btw
26 t/m 35 personen€ 22,50 p.p. incl btw
36 meer € 20,- p.p. incl btw

Duur activiteit: 3 uur

Aantal personen: 8 tot en met 150 personen 

Inclusief: 
- Speluitleg
- Afgemonteerde film
- 2 drankjes naar keuze
- Benodigde spullen