Vaar Activiteiten

De leukste vaaractiviteiten in Den Bosch voor ieder gezelschap! Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina. 

BBQ Boot

BBQ Boot

Een compleet verzorgde BBQ gedurende een prachtige vaartocht door de grachten en rivieren van Den Bosch inclusief onbeperkt bier, wijn en fris!

Borrelboot

Borrelboot

Een heerlijke Borreltocht door de grachten en rivieren van Den Bosch inclusief onbeperkt bier, wijn en fris! 

Sloep varen

Sloep varen

Ontdek de Bossche wateren per sloep! Ideaal voor een gezellige middag op het water met collega’s, vrienden, familie of voor jullie vrijgezellenfeestje.

Tapasboot

Tapasboot

Lekker relaxen op de prachtige wateren van Den Bosch én genieten van overheerlijke tapas met een lekker glas bier, fris of wijn. Het kan op de Tapasboot!

Lunchboot

Lunchboot

Gezellig lunchen in de buitenlucht en genieten van de rondvaart door de mooie wateren van Den Bosch!

High Tea Boot

High Tea Boot

Onder het genot van diverse lekkernijen varen door de mooie wateren van Den Bosch. Het ideale uitje om weer even goed bij te kletsen!

Bierproeverij op het water!

Bierproeverij op het water!

Het perfecte uitje voor échte bierliefhebbers! Reserveer nu de Bierproeverij op het water en geniet van een rondvaart met daarop een geheel verzorgde bierproeverij van Stadsbrouwerij 't Kolleke!

Bierboot

Bierboot

De Bierboot: de droom van ieder bierliefhebber! Jullie kunnen aan boord genieten van onbeperkt bier en lekkere borrelhapjes!

Floating Dinner

Floating Dinner

Een heerlijke borreltocht door de grachten van Den Bosch, waarbij er langs drie restaurants naar jullie keuze wordt gevaren om zo te genieten van een gevarieerd 3-gangenmenu!