Bierproeverij op het water!

Gezellig met je vrienden, collega’s of teamgenoten aan het begin van een mooie zomeravond een lekker koud biertje drinken op het prachtige water van Den Bosch? Dan is de bierproeverij op het water de perfecte invulling voor een onvergetelijke middag of avond.

Tijdens deze gezellige boottocht gaan jullie 5 heerlijke speciaal bieren proeven, je moet hierbij denken aan verschillende tripel en hopbieren. Bij deze proefbiertjes van Stadsbrouwerij 't Kolleke worden bijpassend hapjes geserveerd. Naast de proeverij zijn er uiteraard ook andere drankjes te koop aan de bar.

Er is een muziekinstallatie aanwezig waar je je eigen muziek op kan afspelen. Tijdens de rondvaart van 1,5 uur vaart onze kapitein langs de mooiste plekken van de stad.

Nadat je bent opgestapt in het centrum van Den Bosch vaar je o.a. over de Dieze, de Maas, en de Dommel.

De proeverij staat onder leiding van enthousiaste speciaal bier kenners die jullie met plezier alles vertellen over de bieren die jullie gaan proeven 

  Tarief: minimaal 15 personen € 32,50 p.p. incl. BTW.

  Inclusief: 

  • 5 speciaalbieren
  • Bijpassende borrelhapjes
  • Rondvaart van 90 minuten

  Voor de kleinere groepen:

  Met minder dan 15 personen maar toch graag een bierproeverij op het water beleven? Geen probleem! Neem even contact met ons op voor een offerte op maat.