Floating Dinner

Wil je echt iets speciaals en exclusiefs voor jullie gezelschap? Zoek dan niet verder!

Met het gezelschap stap je aan boord voor een Floating Dinner. Tijdens het borrelen vaart de boot naar een door jullie gekozen restaurant voor het nuttigen van het voorgerecht. Na het voorgerecht te hebben gehad, stappen jullie weer aan boord om, al borrelend, weer door te varen naar het restaurant van jullie keuze om daar te genieten van het hoofdgerecht. Daarna gaat de tocht natuurlijk weer verder om uiteindelijk naar het laatste restaurant te varen waar jullie het nagerecht gaan proeven.

Jullie ervaren de schoonheid van de stad vanaf het water onder het genot van een drankje én jullie gaan genieten van een 3-gangenmenu bij drie verschillende restaurants! De deelnemende restaurants en de keuze voor de gerechten staan onderaan deze pagina omschreven.

Naast het borrelen tijdens jullie tocht kunnen jullie ook genieten van een muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met een AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een gezellig feestje van gemaakt kan worden. Een bijkomend voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is. De boot zal voor jullie gezelschap privé worden ingezet.

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen. 

Tijdsduur: 4 tot 5 uur

Tarieven tot 15 personen:

Op aanvraag

Tarief vanaf 15 personen:

€ 64,50 p.p. incl. BTW 

Inclusief:

  • Rondvaart 
  • Voorgerecht bij een restaurant naar keuze
  • Hoofdgerecht bij een restaurant naar keuze
  • Nagerecht bij een restaurant naar keuze 

Dit arrangement is exclusief drankjes. Aan boord van de boot kan drank (Hollandse bar) worden afgekocht voor € 14,50 per persoon. In de restaurants dienen de drankjes apart te worden afgerekend.

Deelnemende restaurants en gerechten

Voorgerechten

Café de Unie
Knoflookgarnalen; garnalen in knoflook gebakken met ui en paprika.
Tomatensoep; huisgemaakte tomatensoep.
Krokant buikspek; ketjap en gebakken ui.
Gegrilde chorizo; brood en tomatensalade.

Van Puffelen
Carpaccio van ossenhaas; met truffelcrème, baconcrumble, Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en pepita’s
Gamba's: knoflook/rode peper/peterselie                              Uiensoep: Frans/tijm/couscous

Samy’s steaks
Salade mix; een vegetarische salade met olijven, komkommer, tomaat, kaas en een provinciaalse dressing
Champignonsoep; huisgemaakte romige champignonsoep
Vissoep; een goed gevulde romige vissoep
Gebakken champignons; afgeblust in witte wijn met knoflook 

Sitio
Carpaccio; runderbil/truffeldressing/pijnboompitten/parmezaan
Tonijn; Albacore tonijn/avocadocrème/sojabonen/ponzudressing
Bruschetta; foccacia/tomatenrelish/Parmezaanse kaas

Tandoori
Onion Bhajhi; gefrituurde beignets van uien en aardappelen in Indiase kruiden
Samosa meat; lichtgekruide pastei gevuld met lamsgehakt en groenten (ook vegetarisch mogelijk)
Chicken tikka; kipfilet, gekruid en gerrosterd in Indiase tandoori kruiden
Dall soup; linzensoep
Chickensoup; mild gekruide kippensoep

Brasserie Cé
menu tot medio april 2020
Zalm: gerookt – frisee – kruiden – mierikswortel – radijs
Rund: carpaccio – truffel – rucola – Parmezaanse kaas – pijnboompitjes – kappertjes
Caprese: burrata – tomaat – basilicum

Christoffel
Carpaccio – All time favorite; carpaccio van ossenhaas met uitgebakken spekjes, noten, Parmezaanse kaas en truffelcrème.
Vitello – Salade met kalfsrosbief, verse Albacore tonijn, croutons en lobstercrème.
Bruschetta; Klassieke bruschetta van focaccia met tomaat, ui en basilicum.

De Bossche Kelders
(Voor groepen vanaf 25 personen)
Bruschetta met mozzarella geserveerd met een in kruidenolie gebakken paddenstoelen en krokante spekjes.
Buratta (zeer romige mozzarella) met pomodoritomaten, balsamicostroop, olijfolie en verse basilicum.
Wrap met gerookte zalm, crème-fraîche en rucola.

Voorgerecht aan boord
Willen jullie net wat langer varen en tegelijkertijd al beginnen aan het diner? Kies dan voor een voorgerecht aan boord.

1. Carpaccio; flinterdunne runderlende op rucola sla, pijnboompitten, geraspte kaas en dressing*
2. Pittige garnalencocktail; gemarineerde garnalen in rode curry*
3. Spaanse tomatensoep met gerookte paprika en chorizo*
4. Komkommersalade met serranoham*
5. Italiaanse salade met feta, tomaat, basilicum en croutons*

* vanaf 10 personen
* t/m 25 personen keuze uit 5 voorgerechten
>25 personen keuze uit 2 voorgerechten


Hoofdgerechten

Café de Unie
Varkenshaassaté; lekker malse saté met een licht pittige satésaus, geserveerd met bijpassend garnituur.
Biefstuk; Biefstuk van de grill geserveerd met bijpassend garnituur.
Tonijnsteak; Op oosterse wijze klaargemaakte tonijnsteak.
Spaans kippetje; 1/2 Spaanse kip met mojo
Maaltijdsalade met geitenkaas

Van Puffelen

Wintermenu
Rumpsteak; Biefstuk / beurre Café de Paris.
Visduo; Kabeljauw / Zalm / Witte wijnsaus.
Varkenshaas; Gebakken / Champignonsaus.

– OF –

Menu van Puffelen
Spareribs; huisgemarineerd / barbecue / knoflookdip
Catch of the day; wisselend visgerecht
Kipsaté; kipdij / Oosterse pindasaus / atjar tjampoer / kroepoek / uitgebakken spekjes.

Samy’s
Varkenssaté; 5 spiesjes varkenssaté geserveerd met bijpassend garnituur.
Kipsaté; 5 spiesjes kipsaté geserveerd met bijpassend garnituur.
Biefstuk; kogelbiefstuk geserveerd met een vleessaus.
Zalmfilet; Op de grill gebakken, geserveerd met warme groenten en een vissaus.
Kipwok; kipreepjes gewokt met diverse noten en groenten in een teriyakisaus.

Sitio
Kipspies; Gegrilde kipdij / naanbrood / Gekonfijte Mango / Yoghurt dip.
Double beef burger; 225 gram / Bommelerwaards / Rund / Pulled beef Brioche / Koolsla / Augurk / Rode ui / Frites.
Spareribs; Oriental / gember / Sojasaus / Maïs.
Pasta Gamba; Linguine / Kreeftensaus / Tomaat / zeekraal.

Tandoori
Bij alle hoofdgerechten keuze uit kip of lamsvlees (vegetarisch mogelijk).
Tikka massala; Mild gerecht bereid met cashewnoten en rozijnen in een romige massala saus.
Koray; bereid in hete of milde kruiden, geserveerd in hete pan
Dhansak; Bereid in zoet-zure kerriesaus met citroensap, linzen, tomaten en specerijen.
Kashmiri; Zacht gekruid gerecht met mango, ananas en amandelen in roomsaus.
Saag; gerecht bereid met spinazie en kerrie.

Brasserie Cé
menu tot medio april 2020
Butcher’s choice: wisselend vleesgerecht met garnituur van het seizoen.
Catch of the day: wisselend visgerecht met garnituur van het seizoen.
Risotto; Bospaddestoelen – pommes maxim – groene asperge.

Christoffel
Victoriabaars – Victoriabaars met salsa van chorizo, rode ui, pistachenoten, honing en Hollandaise
Kalfsburger – Burger van 100% kalfsvlees op een brioche bun met krokante pancetta, trappistenkaas, paprika, tomaat en ginmayonaise.
Trois de la Mer – Zalmfilet, kabeljauw en gamba met licht pittige Catalaanse salsa Romesco
Satay – Huisgemarineerde saté van varkenshaas met pindasaus, koolsla, krokante uitjes en kroepoek

De Bossche Kelders
(Voor groepen vanaf 25 personen)
Gebakken rode zalm geserveerd met dille-mosterdsaus.
Rosé gebakken bavette geserveerd met roomboter saus en verse kruiden.
Pasta gevuld met spinazie-ricotta geserveerd met vers gebakken spinazie, sjalotjes, crème-fraîche en vers geschaafde pecorino kaas


Nagerechten

Café de Unie
Verrassingsdessert. Voor ieder wat wils

Van Puffelen

Wintermenu
Parfait; Licor 43 / Bastogne / Karamel.
Irish coffee taartje; Irish Coffeebiscuit / Kaneelijs / Slagroom.

– OF –

Menu van Puffelen
Bossche ijsbol; soes / vanille roomijs / advocaatsaus / gesmolten chocolade / slagroom.
Koffie de luxe; koffie naar keuze met diverse lekkernijen.

Samy’s steaks
À la carte. Keuze uit verschillende soorten ijs, cake of een heerlijk kopje koffie

Sitio
Scroppino – Citroenijs / Limoncello / Prosecco / Wodka
Chocolademousse – puur / melk / meringue / chocoladesaus / crumble
Koffie kompleet – koffie naar keuze met zoete lekkernijen

Tandoori
Lassy; Indiase shake met yoghurt en mango.
Chai; kruidige Indiase thee met Kardemom en melk.
Kulfi; zoet Indiaas ijs met slagroom.
Dame blanche; vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom.

Brasserie Cé
menu tot medio april 2020
Bloedsinaasappel: meringue – vanille
Coupe Cé: selectie ambachtelijk ijs.
Café gourmand: assortiment van heerlijke mignardises met naar keuze koffie of thee.

Christoffel
Hazelnoottaartje – Hazelnootbavarois met crunchy hazelnoot en een bol mascarpone-ijs.
IJsmacaron – chocolade-ijsmacaron met advocaathangop, frambozencoulis en slagroom.
Scroppino – Italiaans dessert van citroensorbet, wodka, Prosecco en appel.

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!