Arrangement Den Bosch

Een compleet arrangement bij Groepsuitjes Den Bosch

Ben je opzoek naar een compleet gevulde dag met verschillende activiteiten en lekker een hapje eten? Bij Groepsuitjes Den Bosch kun je een geheel verzorgd arrangement boeken. Het arrangement bevat verschillende activiteiten die je zelf kunt uitkiezen. In overleg met Groepsuitjes Den Bosch maak je dan een compleet verzorgde dag die past bij jou en je groep. Of het nu een bedrijfsuitje, familie uitje, vrienden uitje, etc. is, voor iedere groep kunnen we altijd een gepast arrangement verzorgen.

Het leukste dagje uit bij Groepsuitjes Den Bosch in een arrangement

Er is keuze uit verschillende activiteiten en restaurants. Eerst in het begin van de middag een potje street golf door de historische straten van Den Bosch en daarna even de Escape Room spelen met als afsluiter een hapje eten bij Picasso. Of liever een hele middag vertoeven op de boot en lekker varen door de grachten van Den Bosch met aansluitend een hapje eten bij een van onze aangesloten restaurant? Alle combinaties zijn mogelijk en voor ieder groep kan een perfect arrangement worden gevormd.

Boek nu een arrangement bij Groepsuitjes Den Bosch

Een compleet arrangement kun je samen met ons vaststellen. Doe een informatie aanvraag dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. In overleg met jouw komen we tot een compleet dagje uit wat helemaal is afgestemd op jou wensen.

Wij horen graag wat uw wensen zijn en of wij u kunnen helpen bij de invulling van uw arrangement!


RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!