Activiteit & Lunchboot

Lekker midden op de dag genieten van een heerlijke lunch op het water? Het kan op de Lunchboot! Het is de ideale combinatie van een lunch en een tocht op het water.

Jullie stappen aan boord van een klassieke Amsterdamse salonboot en zullen hier gaan genieten van een overheerlijke lunch. Deze rondvaart met lunch biedt verschillende mogelijkheden. Er kan namelijk gekozen worden voor een standaard lunch of een luxe lunch. Tijdens het eten genieten jullie van de prachtige wateren en bezienswaardigheden van Den Bosch. De standaardlunch bestaat uit 2 broodjes en 2 consumpties. De luxe lunch bestaat uit diverse luxe belegde broodjes, handfruit, een warme snack en 3 consumpties. 

Dit arrangement is ideaal voor een zakelijke lunch met collega's of erg gezellig met je vrienden, vriendinnen of familie! Uiteraard wordt de boot voor jullie gezelschap privé ingezet.

De rondvaart duurt 2 uur en is te boeken tot 60 personen. 

Tarieven (vanaf 12 personen):

Basis Lunchboot:  € 34,50 p.p. incl. BTW

Luxe Lunchboot:  € 39,50 p.p. incl. BTW

Alle activiteiten die vermeld staan op onze website kunnen gecombineerd worden met een lunch op de Lunchboot. Doe een informatie aanvraag of stuur een mail om het tarief en meer informatie over jouw gewenste activiteit in combinatie met een Lunchboot te ontvangen.

De meest geboekte combinaties zijn hieronder te vinden:                   

Lunchboot + Ludieke Wandeling                                          Lunchboot + Escape City Game   

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!