Escape Room - PubQuiz - Diner Picasso

Op zoek naar een bedrijfsuitje met veelzijdige activiteiten? Dan is dit dagprogramma perfect voor jullie! De Escape Room en de PubQuiz zorgen binnen de teams voor het stukje teambuilding, maar tussen de teams barst de strijd los! Welk team kan het snelst ontsnappen uit de Escape Rooms en welk team wint de PubQuiz? Bespreek deze leuke dag na tijdens een heerlijk 3-gangendiner bij kleurrijk Restaurant Picasso. Hieronder staan alle activiteiten omschreven. 

Escape Room

Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat in de afgelopen jaren enorm gegroeid is in Nederland. 

Laat je meenemen in een wereld vol spanning en sensatie!      

Bij Groepsuitjes Den Bosch kun je een 'real life’ Escape Room ervaring verwachten in hartje Den Bosch. Met ons unieke concept waarbij je met je gezelschap uit maar liefst twee kamers moet proberen te ontsnappen, onderscheiden we ons van andere Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms: Het Atelier van Jeroen Bosch, de Martelkamer en de Casinokamer.

Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de tweede kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2 keer proberen te ontsnappen! Daarnaast hebben jullie gedurende de pauze de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. 

Bij deze Escape Room is teambuilding en samenwerken erg belangrijk. Iedereen heeft een aandeel in het oplossen van de puzzels. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën en vier samen de overwinning als jullie binnen de tijd de Escape Room weten te verlaten.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief: 

 • Professionele begeleiding
 • 1 drankje naar keuze

PubQUIZ!

Wie vermoordde er 5 prostituees in Londen City tijdens het jaar 1888? Welke artiest werd in 2000 gevonden met 15,2 gram marihuana in een luchthaven op Hawaï? Welk gangsterpaar werd met 104 kogels doorboord? Sinds welk jaar is Goede Tijden Slechte Tijden op TV te zien? Weet jij het antwoord op al deze vragen? Dan ben je vast benieuwd naar al onze andere vragen die we voor jou hebben!

Kom dan nu onze vernieuwde PubQuiz spelen bij Groepsuitjes Den Bosch!

Onze quizmaster staat al met smart op jullie te wachten! Wie van jullie weet het meest en gaat er met de prijs vandoor? Deze quiz wordt gegeven in onze gezellige lounge waar jullie lekker kunnen zitten onder het genot van een drankje.

We laten in de quiz 8 verschillende categorieën terugkomen en laten jullie ook muziekfragmenten horen waarvan jullie het nummer en de zanger moeten raden. 

Jullie worden verdeeld in teams en gaan de strijd met elkaar aan! Elk team krijgt een stemkastje. Door de interactieve stemkastjes is het gedurende de quiz extra spannend: wie drukt er het snelst? Misschien win jij wel met je team de fles champagne!

Diner Picasso

Restaurant Picasso is een kleurrijk mediterraans restaurant in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Hier kunnen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen keuze menu. Er is keuze uit vele verschillende voor- en hoofdgerechten uit de mediterrane keuken (vlees, vis en vega). Daarnaast kun je kiezen voor maar liefst twee nagerechten of koffie/thee met likeur. 

Hieronder een aantal voorbeelden van gerechten die tot de keuzes behoren van het luxe menu bij Restaurant Picasso:

Voorgerechten:

 • Carpaccio Pablo: dungesneden zijlende, Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes, truffelmayonaise
 • Salade van geitenkaas: salade van lauwwarme geitenkaas, druiven, appel, walnoten en een appelstroopdressing.
 • Scampi Picasso: gebakken gemarineerde scampi’s in een huisgemaakte chili-roomsaus

Hoofdgerechten:

 • Black Angus entrecote: gegrild met pepersaus & verse groenten
 • Zalm: gebakken zalmfilet met basicilicum-citrusboter, tricolore gepofte cerise, tomaat
 • Vega Trio(mfantelijk):, vleestomaat gevuld met buffelmozzarella, groente curry licht pikant. Brickdeeg geitenkaas

De hoofdgerechten worden geserveerd met verse frieten en frisse salade.

Nagerechten:

 • Cheesecake Picasso: Luchtig, MonChou, Bastogne, bosbessen
 • Dame Blanche: Vanille-ijs, slagroom, warme chocoladesaus
 • Witte Chocomousse: Luchtige chocolademousse van witte chocolade met frambozenschuim

Bij Restaurant Picasso kun je altijd twee nagerechten uitkiezen! 

Voor de volledige menukaart kun je contact met ons opnemen.

Dagprogramma Deal: Escape Room - Pubquiz - Diner Picasso

Dit dagprogramma is te boeken vanaf 8 personen. 

Tijdsduur: circa 5 uur 

Tarieven*:Escape Room + Pubquiz + Diner Picasso€ 68,50 p.p.

*Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!