Crazy88 - Bierboot - Diner Van Puffelen

Met dit onwijs leuke dagprogramma wordt jullie mannenuitje gegarandeerd een geslaagde dag! Speel de Crazy88 en voltooi zoveel mogelijk opdrachten! Geniet vervolgens op de Bierboot van de onbeperkte drankjes en hapjes met een lekker muziekje op de achtergrond. Sluit tot slot jullie mannendag af met een heerlijk diner bij Lunch- & Dinercafé Van Puffelen! Hieronder vind je de informatie over alle activiteiten. 

Crazy88

Crazy88 is een knettergek spel met niet 88, maar 30 doldwaze opdrachten in het centrum van Den Bosch. Met de hele groep of in teams worden jullie na een korte uitleg losgelaten met 30 (te) gekke opdrachten en een camera.

Via onze speciale mobiele Crazy88 website krijgen jullie continu een nieuwe opdracht binnen op je mobiele telefoon. Ook kun je online zien hoeveel punten je hebt verzameld. Tussen verschillende teams ontstaat er al snel een mooie strijd, omdat je elkaars punten ook kunt zien. Het team dat uiteindelijk de meeste opdrachten succesvol heeft volbracht is de uiteindelijke winnaar. De film die jullie later zullen ontvangen is daarbij het bewijs of de punten wel op de juiste wijze behaald zijn. Erg leuk om weer eens bij elkaar te komen en terug te zien hoe jullie deze opdrachten hebben volbracht met z’n allen.

De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk opdrachten naar behoren uit te voeren. De uitvoering van de opdrachten moet worden vastgelegd op de filmcamera en dient als blijvend bewijsmateriaal. Al het filmmateriaal wordt uiteindelijk gemonteerd tot een hilarische film die jullie later terug kunnen kijken.
Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork?

Verloop:

Deel 1: Uitleg spel en materialen.
Deel 2: Spelen van de Crazy88 in de binnenstad van Den Bosch.
Deel 3: Nuttig een borrel (inclusief) en bespreek de prachtige middag.
Deel 4: In de week na de activiteit zullen de beelden gemonteerd worden tot een complete film en deze zal per mail toegestuurd worden (downloaden middels link). 

Inclusief:              

 • Speluitleg
 • 1 drankje naar keuze
 • Aftermovie

Bierboot

De Bierboot is dé droom van elke bierliefhebber! Deze activiteit staat garant voor gezelligheid en een onvergetelijke middag of avond op het water.

Je wordt door een schipper rondgevaren door de mooie wateren van Den Bosch. Jullie kunnen van de mooie uitzichten genieten onder het genot van een lekker koud biertje. Tijdens de rondvaart hebben jullie onbeperkt drank (bier, wijn en fris) tot jullie beschikking en krijgen jullie lekkere borrelhapjes geserveerd. 

Er is bovendien een AUX-aansluiting aanwezig op de boot, waardoor jullie lekker je eigen muziek kunnen draaien om jullie feestje op het water helemaal af te maken.

De Bierboot maakt rondvaarten van 1 uur of 2 uur.

Geniet van onbeperkt bier en jullie favoriete muziek aan boord. De Bierboot is een absolute aanrader om jullie mannenuitje tot een succes te maken! Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om jullie stapavond in stijl te beginnen. Uiteraard wordt de boot voor jullie gezelschap privé ingezet.  

Inclusief:

 • Rondvaart
 • Onbeperkt drank (bier, wijn en fris)
 • Chips, zoutjes en nootjes
 • Borrelplankje

Diner Van Puffelen

Lunch- & Dinercafé Van Puffelen is gelegen aan de rand van het centrum van Den Bosch, op slechts 5 minuten lopen van het station en de markt. Vanaf het terras kun je genieten van vertrekkende en aanmerende bootjes van de rondvaart over de Binnendieze. Bij binnenkomst voel je direct de warme sfeer die Restaurant van Puffelen met zich meebrengt! Meneer van Puffelen houdt van het goede leven en weet wat lekker is. Hij vindt het belangrijk dat jij het naar je zin hebt in zijn restaurant. Hieronder vind je de gerechten die meneer van Puffelen voor jou heeft uitgezocht: 

Voorgerechten:

 • Carpaccio: ossenhaas / truffelcrème / baconcrumble / geroosterde zonnebloempitten en pepita’s / Parmezaan
 • Seizoenssoep (wisselt per seizoen): Pomodori / tomatensoep / romig / prei / gehaktballetjes

De voorgerechten worden geserveerd met brood en aioli.

Hoofdgerechten:

 • Spareribs: huisgemarineerd / barbecue / knoflookdip
 • Visgerecht (wisselt per seizoen): zalmfilet / mosterd-dillesaus
 • Kipsaté: spies van kippendij / oosterse pindasaus / atjar tjampoer / kroepoek / gebakken uitjes

De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise.

Nagerechten: (wisselen per seizoen)

 • NY cheesecake: bosvruchten / yoghurtijs     
 • Tiramisutaartje: bavarois / mascarpone / lange vingers / bloedsinaasappelijs

Dagprogramma Deal: Crazy88 - Bierboot - Diner Van puffelen

Dit dagprogramma is te boeken vanaf 10 personen. 

Tijdsduur: 6,5 of 7,5 uur 

Tarieven*:10 t/m 15 personen16 t/m 25 personen26 t/m 35 personen36 personen of meer
Crazy88 + Bierboot (1 uur) + Diner Van Puffelen€ 79,00 p.p.€ 76,50 p.p.€ 74,00 p.p.€ 71,50 p.p.
Crazy88 + Bierboot (2 uur) + Diner Van Puffelen€ 89,00 p.p.€ 86,50 p.p.€ 84,00 p.p.€ 81,50 p.p.

*Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW. 

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!