Escape Room - Borrelboot - Diner Picasso

Dit complete dagprogramma garandeert een geslaagde vrijgezellendag! Op zoek naar een beetje spanning en strijd tijdens jullie vrijgezellendag? Speel dan de Escape Rooms en ontsnap met de vrijgezel! Vervolgens kunnen jullie heerlijk genieten van onbeperkt drankjes en hapjes op de Borrelboot. Jullie zullen deze leuke dag afsluiten met een heerlijk 3-gangendiner bij kleurrijk Restaurant Picasso. Hieronder vind je de informatie over alle activiteiten. 

ESCAPE ROOM

Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat in de afgelopen jaren enorm gegroeid is in Nederland. 

Laat je meenemen in een wereld vol spanning en sensatie!

Bij Groepsuitjes Den Bosch kun je een 'real life’ Escape Room ervaring verwachten in hartje Den Bosch. Met ons unieke concept waarbij je met je gezelschap uit maar liefst twee kamers moet proberen te ontsnappen, onderscheiden we ons van andere Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms: Het Atelier van Jeroen Bosch, de Martelkamer en de Casinokamer.

Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de tweede kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2 keer proberen te ontsnappen! Daarnaast hebben jullie gedurende de pauze de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. 

Bij deze Escape Room is teambuilding en samenwerken erg belangrijk. Iedereen heeft een aandeel in het oplossen van de puzzels. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën en vier samen de overwinning als jullie binnen de tijd de Escape Room weten te verlaten.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief: 

 • Professionele begeleiding
 • 1 drankje naar keuze

BORRELBOOT

Heerlijk relaxen onder het genot van lekkere koude drankjes en borrelhapjes op een mooie klassieke salonboot? Dat kan op onze Borrelboot! Met jullie gezelschap zullen jullie niet alleen genieten van elkaar, maar ook van het prachtige Den Bosch waar jullie doorheen zullen varen.   

Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, wijn en fris! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! 

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een gezellig muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met een AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen bouwen aan boord! Een ander groot voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is. 

De boot zal voor jullie vrijgezellen privé worden ingezet. Het is mogelijk om de Borrelboot voor 1 uur of 2 uur te boeken. 

Inclusief:

 • Rondvaart
 • Onbeperkt drank (bier, wijn en fris)
 • Chips, zoutjes en nootjes
 • Borrelplankje

DINER PICASSO

Restaurant Picasso is een kleurrijk mediterraans restaurant in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Hier kunnen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen keuze menu. Er is keuze uit vele verschillende voor- en hoofdgerechten uit de mediterrane keuken (vlees, vis en vega). Daarnaast kun je kiezen voor maar liefst twee nagerechten of koffie/thee met likeur. 

Hieronder een aantal voorbeelden van gerechten die tot de keuzes behoren van het basis menu bij Restaurant Picasso:

Voorgerechten:

 • Tomatensoep
 • Thom Kha Kai

Hoofdgerechten:

 • Black Angus entrecote: gegrild met pepersaus & verse groenten
 • Zalm: gebakken zalmfilet met basicilicum-citrusboter, tricolore gepofte cerise, tomaat
 • Vega Trio(mfantelijk):, vleestomaat gevuld met buffelmozzarella, groente curry licht pikant. Brickdeeg geitenkaas

De hoofdgerechten worden geserveerd met verse frieten en frisse salade.

Nagerechten:

 • Cheesecake Picasso: Luchtig, MonChou, Bastogne, bosbessen
 • Dame Blanche: Vanille-ijs, slagroom, warme chocoladesaus
 • Witte Chocomousse: Luchtige chocolademousse van witte chocolade met frambozenschuim

Bij Restaurant Picasso kun je altijd twee nagerechten uitkiezen! 

Voor de volledige menukaart kun je contact met ons opnemen.

DAGPROGRAMMA DEAL: Escape Room - BORRELBOOT - DINER PICASSO

Dit dagprogramma is te boeken vanaf 10 personen. 

Tijdsduur: 5,5 of 6,5 uur

Tarieven*:Weektarief Weekendtarief
Escape Room + Borrelboot (1 uur) + Diner Picasso€ 78,00 p.p.€ 80,00 p.p.
Escape Room + Borrelboot (2 uur) + Diner Picasso€ 88,00 p.p.€ 90,00 p.p. 

*Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW. 

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!