Borrelboot - Diner Sakana

Met de dames heerlijk genieten van onbeperkt drankjes en hapjes op de mooie wateren van Den Bosch, wie wil dat nou niet? Wanneer jullie uitgeborreld zijn, kunnen jullie gaan genieten van een heerlijk diner bij All You Can Eat Sushi & Grill Restaurant Sakana! Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten. 

BORRELBOOT

Heerlijk relaxen onder het genot van lekkere koude drankjes en borrelhapjes op een mooie klassieke salonboot? Dat kan op onze Borrelboot! Met jullie gezelschap zullen jullie niet alleen genieten van elkaar, maar ook van het prachtige Den Bosch waar jullie doorheen zullen varen.   

Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, wijn en fris! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! 

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een gezellig muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met een AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen bouwen aan boord! Een ander groot voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is. 

Dit arrangement is te boeken tot 50 personen. Uiteraard wordt de boot voor jullie privé ingezet. Het is mogelijk om de Borrelboot voor 1 uur of 2 uur te boeken. 

Inclusief:

  • Rondvaart
  • Onbeperkt drank (bier, wijn en fris)
  • Chips, zoutjes en nootjes
  • Borrelplankje

DINER SAKANa

Bij Restaurant Sakana All You Can Eat Sushi & Grill kun je heerlijk genieten van de Oosterse keuken. Het restaurant is gespecialiseerd in sushi en sashimi.

Restaurant Sakana nodigt je graag uit voor een ontspannende reis van sushi-feestmaal. Het uitgebreide menu bestaat uit diverse gerechten van hoge kwaliteit. Deze zullen worden geïntroduceerd door vriendelijke en ervaren medewerkers om ervoor te zorgen dat iedereen die zijn/haar “quality time” doorbrengt bij Sakana – een onvergetelijke ervaring krijgt. Restaurant Sakana is modern en intiem ingericht en geven de gasten het gevoel alsof ze in een sfeervolle Sushi bar in Tokyo zitten.

Echte sushi liefhebbers zullen de frisheid terugvinden in de visselectie en de uitstekende kwaliteit van de rijst. Alle gerechten worden op bestelling vers bereid door ervaren sushi chef-koks.

Bij Restaurant Sakana kun je terecht voor lekker eten dat op een gezonde manier wordt bereid. Tevens bieden zij veel keuzemogelijkheden aan. Met meer dan 100 gerechten op de kaart ben jij verzekerd van voldoende variatie. Zo is er de keuze uit sushi, sashimi, teppanyaki, nasi, bami, soep en salades. 

DAGPROGRAMMA DEAL: BORRELBOOT - DINER Sakana

Dit dagprogramma is te boeken vanaf 10 personen. 

Tijdsduur: 3,5 of 4,5 uur 

Tarieven:

Borrelboot (1 uur) + Diner Sakana€ 54,50 p.p. incl. BTW
Borrelboot (2 uur) + Diner Sakana€ 64,50 p.p. incl. BTW

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!