Escape Room - Cocktail Workshop - Diner Sakana

Met dit veelzijdige dagprogramma zijn jullie zeker de hele dag zoet! Probeer te ontsnappen uit onze Escape Rooms en ga vervolgens aan de slag met het maken van jullie eigen cocktails. Geniet tot slot van de heerlijke sushi bij Restaurant Sakana in de binnenstad van Den Bosch. Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten. 

ESCAPE ROOM

Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat in de afgelopen jaren enorm gegroeid is in Nederland. 

Laat je meenemen in een wereld vol spanning en sensatie!

Bij Groepsuitjes Den Bosch kun je een 'real life’ Escape Room ervaring verwachten in hartje Den Bosch. Met ons unieke concept waarbij je met je gezelschap uit maar liefst twee kamers moet proberen te ontsnappen, onderscheiden we ons van andere Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms: Het Atelier van Jeroen Bosch, de Martelkamer en de Casinokamer.

Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de tweede kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2 keer proberen te ontsnappen! Daarnaast hebben jullie gedurende de pauze de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. 

Bij deze Escape Room is samenwerken erg belangrijk. Iedereen heeft een aandeel in het oplossen van de puzzels. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën en vier samen de overwinning als jullie binnen de tijd de Escape Room weten te verlaten.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief: 

  • Professionele begeleiding
  • 1 drankje naar keuze

Cocktail Workshop

In twee uur tijd leren hoe je de lekkerste cocktails maakt? Dat doe je tijdens onze Cocktail Workshop! Je leert alle tips en tricks voor het maken van dé perfecte cocktail. Zowel de echte authentieke cocktails als de actuele en hippe cocktails van nu komen aan bod.

Jullie kunnen met de hulp van onze cocktailshaker een lekkere cocktail creëren. Als je graag je eigen recept wilt maken, mag dat natuurlijk ook. Als jullie zelfgemaakte cocktails klaar zijn, gaan jullie ze uiteraard gezellig samen opdrinken!

Inclusief:
-  Instructeur
-  3 cocktails per persoon (alcoholvrije cocktails zijn ook mogelijk)

DINER SAKANA

Bij Restaurant Sakana All You Can Eat Sushi & Grill kun je heerlijk genieten van de Oosterse keuken. Het restaurant is gespecialiseerd in sushi en sashimi.

Restaurant Sakana nodigt je graag uit voor een ontspannende reis van sushi-feestmaal. Het uitgebreide menu bestaat uit diverse gerechten van hoge kwaliteit. Deze zullen worden geïntroduceerd door vriendelijke en ervaren medewerkers om ervoor te zorgen dat iedereen die zijn/haar “quality time” doorbrengt bij Sakana – een onvergetelijke ervaring krijgt. Restaurant Sakana is modern en intiem ingericht en geven de gasten het gevoel alsof ze in een sfeervolle Sushi bar in Tokyo zitten.

Echte sushi liefhebbers zullen de frisheid terugvinden in de visselectie en de uitstekende kwaliteit van de rijst. Alle gerechten worden op bestelling vers bereid door ervaren sushi chef-koks.

Bij Restaurant Sakana kun je terecht voor lekker eten dat op een gezonde manier wordt bereid. Tevens bieden zij veel keuzemogelijkheden aan. Met meer dan 100 gerechten op de kaart ben jij verzekerd van voldoende variatie. Zo is er de keuze uit sushi, sashimi, teppanyaki, nasi, bami, soep en salades. 

DAGPROGRAMMA DEAL: Escape Room - Cocktail Workshop - Diner Sakana

Dit dagprogramma is te boeken vanaf 9 personen. 

Tijdsduur: circa 6,5 uur

Tarieven:

WeektariefWeekendtarief 
Escape Room + Cocktail Workshop + Diner Sakana€ 77,50 p.p. incl. BTW         € 79,50 p.p. incl. BTW            

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!