High Tea Boot - Escape City Game

Dit dagprogramma is perfect voor vrouwen! Geniet met elkaar van de heerlijke High Tea op de mooie wateren van Den Bosch en klets gezellig bij. Vervolgens gaan jullie op pad in de binnenstad van Den Bosch om de leuke Escape City Game te spelen! De informatie over beide activiteiten is hieronder te vinden.

High Tea Boot

De Engelse High Tea is al enige tijd helemaal hip in Nederland. Wij bieden de High Tea op een zeer unieke manier aan, namelijk op het water! Onder het genot van een heerlijke High Tea zullen jullie 2 uur lang gaan varen over de grachten van Den Bosch en genieten van wat deze prachtige stad te bieden heeft. De schipper zal jullie verhalen vertellen over de historie van de oude stad, terwijl jullie genieten van diverse lekkernijen! 

Naast het genieten van jullie High Tea tijdens de tocht kunnen jullie ook genieten van een gezellig muziekje op de achtergrond. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met een AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een gezellig feestje van gemaakt kan worden. Een bijkomend voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is. Bovendien wordt de boot voor jullie privé ingezet.

Inclusief:

  • Onbeperkt koffie en thee
  • High Tea
  • Rondvaart

Escape City Game

Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat de afgelopen jaren enorm gegroeid is in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Escape Rooms zijn voornamelijk gebouwd voor kleine groepen. Met de gehele binnenstad als Escape Room, is de Escape City Game de ideale Escape ervaring voor grote én kleine groepen!

Ga op avontuur in de binnenstad van Den Bosch!

De Escape City Game is een speciaal ontworpen Escape Spel in de binnenstad van Den Bosch. Met verschillende aanwijzingen, een kist vol attributen, verzegeld met meerdere sloten en de binnenstad van Den Bosch als Escape Room gaan jullie alle codes kraken.

Lukt het jullie om alle opdrachten te volbrengen en samen de sloten te openen?

Programma:
- Ontvangst met een drankje naar keuze
- Uitleg van het spel en materialen
- Spelen van het Escape spel in de mooie binnenstad van Den Bosch
- Napraten over het spel onder het genot van een lekker drankje 

Inclusief:

  • Speluitleg
  • 2 drankjes naar keuze
  • Escape Kit met alle nodige materialen

Dagprogramma Deal: High Tea Boot - Escape City Game

Dit dagprogramma is te boeken vanaf 12 personen.

Tijdsduur: 5 uur

Tarieven*:

12 t/m 14 personen15 t/m 24 personen25 t/m 34 personen35 personen of meer
High Tea Boot + Escape City Game€ 64,50 p.p.€ 62,00 p.p.€ 59,50 p.p.€ 57,00 p.p.

*Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!