Escape Room, Pubquiz en Diner

Escape Room
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland, maar ook over de rest van de wereld. 

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!

Het is een 'real life’ escape room ervaring in hartje Den Bosch. Jullie spelen altijd 2 Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms: De Jeroen Bosch kamer, de Martelkamer en de Casinokamer. Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de 2e kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2x proberen te ontsnappen! Jullie zijn ongeveer 1 uur en 45 minuten bij ons binnen. Binnen dit tijdslot hebben jullie de mogelijkheid om eventueel nog een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!!

Pubquiz

Onze quizmaster staat al met smart op jullie te wachten om allerlei vragen aan jullie te stellen. Wie van jullie weet het meest en gaat er met de prijs vandoor? Deze quiz wordt gegeven in onze gezellige lounge waar jullie lekker kunnen zitten onder het genot van een drankje. 

We laten in de quiz 8 verschillende categorieën terug komen en laten jullie ook muziekfragmenten horen waarvan jullie het nummer en de zanger moeten raden.. is het Frans Bauer of toch Marco Borsato? Misschien is het verstandig om toch nog maar even goed naar de radio te luisteren.  

Jullie worden verdeeld in koppels en teams, afhankelijk van het aantal, om de uiteindelijke hoofdprijs.

Diner

Maak dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch:

- Picasso (3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- Café Cinq (Budget, Basis en Luxe menu's)

Voorbeeld programma*:

Escape Room13:30 tot 15:15 uur
Pubquiz15:15 tot 17:00 uur
Diner17:30 tot 19:30 uur


* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen.

Tarieven arrangement* :
Vraag naar de mogelijkheden!