Lunchboot & Escape City Game

Lunchboot
Lekker midden op de dag genieten van een heerlijke lunch op het water. De Lunchboot is de ideale combinatie van een lunch en een tocht op het water. Deze rondvaart met lunch biedt verschillende mogelijkheden. Er kan gekozen worden voor een standaard lunch of een luxe lunch. Tijdens het eten genieten jullie van de prachtige wateren van Den Bosch. De standaardlunch bestaat uit 2 broodjes en 2 consumpties. De luxe lunch bestaat uit diverse luxe belegde broodjes, handfruit, een warme snack en 2 consumpties. 

Dit arrangement is ideaal voor een zakelijke lunch met collega's of erg gezellig met je vrienden, vriendinnen of familie! Het is voor elk gezelschap geschikt om er op deze manier even uit te zijn. Het is mogelijk om te kiezen voor een rondvaart van 1 uur of 2 uur. 

Nadat jullie hebben genoten van een rondvaart en een heerlijke lunch, zijn jullie klaar om de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Escape City Game.

Escape City Game
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland, maar ook over de rest van de wereld.

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!

De Escape City Game is een speciaal ontworpen Escape Spel in de binnenstad van Den Bosch. Escape Rooms zijn voornamelijk gebouwd voor kleine groepen. Met de gehele binnenstad als Escape Room is de Escape City Game de ideale Escape ervaring voor grote én kleine groepen.

Met verschillende aanwijzingen, een kist vol attributen, verzegeld met meerdere sloten en de binnenstad van Den Bosch als Escape Room gaan jullie alle codes kraken. Lukt het jullie om samen de sloten te openen en op tijd terug te zijn voor de finale?

Jullie programma kan er als volgt uit zien:

11:30 – 13:30 uur            Lunchboot
14:00 – 16:30 uur            Escape City Game

Tarieven vanaf 10 personen:

1 uur durende rondvaart met lunch + Escape City Game:
Standaard lunch: € 41,50 per persoon incl. BTW.
Luxe lunch: € 46,50 per persoon incl. BTW.

2 uur durende rondvaart met lunch + Escape City Game:
Standaard lunch: €51,50 per persoon incl. BTW.
Luxe lunch: € 55,50 per persoon incl. BTW.

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!