Escape Room, Pubquiz & Diner

Escape Room
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland, maar ook over de rest van de wereld. 

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!

Het is een 'real life’ escape room ervaring in hartje Den Bosch. Samen met je collega’s probeer je binnen 60 minuten te ontsnappen uit de kamer!

60 minuten zitten jullie opgesloten in een kamer met als doel om zo snel mogelijk uit deze kamer te ontsnappen. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!!

Pubquiz

Onze quizmaster staat al met smart op jullie te wachten om allerlei vragen aan jullie te stellen. Wie van jullie weet het meest en gaat er met de prijs vandoor? Deze quiz wordt gegeven in onze gezellige lounge waar jullie lekker kunnen zitten onder het genot van een drankje. 

We laten in de quiz 8 verschillende categorieën terug komen en laten jullie ook muziekfragmenten horen waarvan jullie het nummer en de zanger moeten raden.. is het Frans Bauer of toch Marco Borsato? Misschien is het verstandig om toch nog maar even goed naar de radio te luisteren.  

Jullie worden verdeeld in koppels en teams, afhankelijk van het aantal, om de uiteindelijke hoofdprijs.

Diner

Maak dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch:

- Picasso (3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- Café Cinq (Budget, Basis of Luxe menu's)

Voorbeeld programma*:

Escape Room13:30-15:15
Pubquiz  15:15-17:00
Diner     17:30-19:30

                                 

* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen.

Tarieven arrangement*:
Vraag naar de mogelijkheden!