Crazy88 en BBQ-Boot

Crazy 88

Een knettergek spel met niet 88, maar 30 doldwaze opdrachten in het centrum van Den Bosch. Met de hele groep of in teams worden jullie na een korte uitleg losgelaten met 30 crazy opdrachten en een camera.

Via onze speciale mobiele Crazy 88 website krijg je continu een nieuwe opdracht binnen op je mobiele telefoon, tevens kun je online zien hoeveel punten je hebt verzameld. Bij 2 teams ontstaat er al snel een mooie strijd omdat je elkaars punten ook kunt zien. Welke groep de meeste opdrachten succesvol heeft volbracht is de uiteindelijke winnaar. Uiteraard is de film die jullie later ontvangen het bewijs of de punten wel op de juiste wijze behaald zijn. Erg leuk om weer eens bij elkaar te komen en terug te zien hoe jullie deze opdrachten hebben voldaan met z’n allen.

BBQ Boot
Na dit actieve middagprogramma heerlijk dineren op de BBQ Boot! Het ideale diner voor jullie vriendenuitje. Meevaren op een prachtige boot met aan boord een voortreffelijke BBQ en onbeperkt bier, fris, wijn en Hollandse bar. Jullie varen voor 2 of 3 uur lang door de grachten en rivieren van Den Bosch. Tijdens het varen genieten van het heerlijke BBQ-vlees, onbeperkt drankjes en een lekker muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord. 

Regen? Niet getreurd, want deze boot kan indien gewenst overdekt worden. Zo kan jullie BBQ-diner altijd door gaan!

Jullie kunnen kiezen voor een rondvaart van 2 of 3 uur en de starttijd mogen jullie zelf bepalen. De boot biedt plaats aan 6 tot 50 personen tegelijk. Uiteraard wordt de sloep voor uw gezelschap privé ingezet.

Voorbeeldprogramma:

Crazy 8815:15 tot 18:15 uur
BBQ Boot18:15 tot 20:15 uur


De aangegeven volgorde van de activiteiten en de tijden zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen. 

Tarieven arrangement:

i.c.m. 2 uur BBQ Boot€ 64,50 p.p. + € 195,- vast tarief boot
i.c.m. 3 uur BBQ Boot€ 69,50 p.p. + € 275,- vast tarief boot


RESERVEER
 NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!