Escape city game & Borrelboot

Escape City Game
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland, maar ook over de rest van de wereld.

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!

De Escape City Game is een speciaal ontworpen Escape Spel in de binnenstad van Den Bosch. Escape Rooms zijn voornamelijk gebouwd voor kleine groepen. Met de gehele binnenstad als Escape Room is de Escape City Game de ideale Escape ervaring voor grote én kleine groepen.

Met verschillende aanwijzingen, een kist vol attributen, verzegeld met meerdere sloten en de binnenstad van Den Bosch als Escape Room gaan jullie alle codes kraken. Lukt het jullie om samen de sloten te openen en op tijd terug te zijn voor de finale?

Borrelboot
Wat is er lekkerder dan, tijdens jullie dag heerlijk te relaxen op een mooie oude boot. Niet alleen de boot is prachtig, maar ook de mooie stukken, grachten en rivieren van Den Bosch waar jullie door heen zullen varen.

Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, fris, wijn en Hollandse bar! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! Je kunt kiezen om 1 uur of 2 uur te varen.

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord. Een ander groot voordeel van deze boot is, dat er een toilet aanwezig is. 

Voorbeeld programma*:

Escape Citygame13:00-15:30
Borrelboot16:00-18:00


* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen.

Te boeken vanaf: 12 personen

Tarieven arrangement* :

 

Escape Citygame + Borrelboot 1 uur € 57,50 p.p.
Escape Citygame + Borrelboot 2 uur€ 62,50 p.p.+ € 75,-