Escape Room & Disco Boot

Escape City Game
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland.

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning! Het is een 'real life’ Escape Room ervaring in hartje Den Bosch. Samen met je vrienden, collega’s, familie etc. probeer je binnen 60 minuten te ontsnappen uit de kamer.

Bij deze Escape Room is teambuilding en samenwerken erg belangrijk. Iedereen heeft een aandeel in het oplossen van de puzzels. Jullie kunnen elkaars kennis en creativiteit goed benutten. Durven jullie 'Out Of The Box’ te denken?

Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën en vier samen de overwinning als jullie binnen de tijd de Escape Room weten te verlaten.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!

Discoboot, 80/90’s party, 60/70’s, Latin Night.

De Disco boot is hét arrangement als je van een feestje houdt. Ga met je vrienden of vriendinnen aan boord van één van onze mooie schepen. De Discoboot is voorzien van discoverlichting, lekkere nootjes/zoutjes en onbeperkt drank (ook buitenlands gedestilleerd). Onze DJ komt met zijn eigen installatie en laat u swingend de avond doorkomen. De Discoboot kan worden geboekt vanaf 15 personen. Dit arrangement heeft een duur van 2 uur. Er is een toilet aanwezig op de boot. 

Voorbeeld programma*:

Escape Room 15:15-17:00
Disco boot17:15-19:15


* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen.

Te boeken vanaf: 15 personen

Tarief arrangement: