Escape City Game & BBQ Boot

Escape City Game
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland, maar ook over de rest van de wereld.

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!

De Escape City Game is een speciaal ontworpen Escape Spel in de binnenstad van Den Bosch. Escape Rooms zijn voornamelijk gebouwd voor kleine groepen. Met de gehele binnenstad als Escape Room is de Escape City Game de ideale Escape ervaring voor grote én kleine groepen.

Met verschillende aanwijzingen, een kist vol attributen, verzegeld met meerdere sloten en de binnenstad van Den Bosch als Escape Room gaan jullie alle codes kraken. Lukt het jullie om samen de sloten te openen en op tijd terug te zijn voor de finale? Escape city game is inclusief 2 drankjes naar keuze.

BBQ Boot
Het ideale diner voor jullie vrijgezellenfeest. Meevaren op een prachtige boot of sloep met aan boord een voortreffelijke BBQ en onbeperkt bier, fris, wijn en Hollandse bar! Jullie varen voor 2 of 3 uur lang door de grachten en rivieren van Den Bosch. Tijdens het varen genieten van het heerlijke BBQ-vlees, onbeperkt drankjes en een lekker muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord.

Jullie kunnen kiezen voor een rondvaart van 2 of 3 uur en de starttijd mogen jullie zelf bepalen. De boten bieden plaats aan 6 tot 50 personen tegelijk. Uiteraard wordt de sloep voor uw gezelschap privé ingezet.


Voorbeeld programma*:

Escape City Game   14:15-17:45
BBQ Boot       18:00-20:00

* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen.

Te boeken vanaf: 15 personen

Tarieven arrangement* :

Escape City Game + 2,5 uur BBQ Boot (onbeperkt drank ( bier, fris en wijn): € 84,50 p.p. incl. BTW.