Escape Room, Verknipte Film The Hangover & Diner

Escape Room
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland, maar ook over de rest van de wereld. 

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!!

Het is een 'real life’ escape room ervaring in hartje Den Bosch. Samen met je collega’s probeer je binnen 60 minuten te ontsnappen uit de kamer!

60 minuten zitten jullie opgesloten in een kamer met als doel om zo snel mogelijk uit deze kamer te ontsnappen. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!!

Verknipte Film
Voor of na het spelen van de Escape Room gaan jullie je eigen kaskraker opnemen in de binnenstad van Den Bosch. In groepen krijgen jullie een aantal delen van het script, een videocamera en een kaart van Den Bosch.

Wie is de regisseur, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?

De film die jullie gaan verfilmen is de welbekende en komische “The Hangover”. Deze film staat vol in het teken van een iets uit de hand gelopen vrijgezellenfeest. Wanneer de mannen na het feest in hun hotel kamer wakker worden herinneren ze zich niets meer en zien ze een suite die geheel overhoop ligt, een tijger in de badkamer en een baby in de kast. Wat de mannen allemaal hebben mee gemaakt die avond gaan jullie zelf verfilmen en mee maken.. Hoe creatiever jullie zijn, hoe leuker de uitkomst is.

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film

Diner
Maak dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch

- Picasso (3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- Café Cinq (Budget, Basis of Luxe menu's)

Voorbeeldprogramma:

Escape Room13:30 tot 15:15 uur
Verknipte Film15:15 tot 18:15 uur
Diner
18:15 tot 20:45 uur


De aangegeven volgorde van de activiteiten en de tijden zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen. 

Tarieven arrangement:
Vraag naar de mogelijkheden!


RESERVEER
 NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!