Minute to win it & Moorddiner

Minute to win it
Lukt het jou in 60 seconden? In dit zenuwslopend spel ga je de strijd met elkaar aan. Het is zowel een strijd tegen de klok als tegen elkaar. Per opdracht krijg je 60 seconden de tijd om het andere team te verslaan. Het spel bevat diverse behendigheidsopdrachten waarbij opperste concentratie is vereist. Laat jezelf niet gek maken en houd je zenuwen onder bedwang. Zo kun je het beste het andere team verslaan en gaat jouw team er met de hoofdprijs vandoor. Minute to win it is inclusief 2 drankjes naar keuze.

Moorddiner
Een moord oplossen aan tafel. Gezamenlijk met je vrienden en de vrijgezel zijn jullie getuigen geweest van een moord. Deze moord gaan jullie met elkaar oplossen. Maar is iedereen wel te vertrouwen? Zit de dader er misschien tussen? Is het een bekende van jou die de moord heeft gepleegd? Tijdens het diner moeten jullie deze Crime oplossen. Dit wordt gedaan in passende theaterkleding met ieder zijn eigen script. Het script wordt bij aankomst uitgedeeld waar je eigen karakteromschrijving in staat beschreven.

Het moorddiner is een gegarandeerde sfeermaker op ieder feestje van teamuitje tot vrijgezellenavond. De theaterkleding, de door het verhaal geprikkelde nieuwsgierigheid en het lekkere eten zorgen voor een ontspannen en positieve stemming.

Uw moorddiner heeft maar één doel: de geheimzinnige moordenaar zien te ontmaskeren!

Voorbeeld programma*:

Minute to win it 15:00-17:00
Moorddiner 17:30-21:30 


* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen.

Te boeken vanaf: 10 personen

Tarief arrangement* : € 97,-