Cocktail workshop en Borrelboot

Cocktail Workshop
In twee uur tijd leren hoe je de lekkerste cocktails maakt? Dat doe je tijdens onze Cocktail Workshop. Je leert alle interessante informatie en ook kom je achter alle geheimen van de recepten. Zowel de echte authentieke cocktails als de actuele en hippe cocktails van nu komen aan bod.

Jullie zijn vrij om de verschillende recepten van onze shaker te volgen, of om zelf een lekkere cocktail te creëren. Als je graag je eigen recept wilt maken mag dat natuurlijk ook. Als jullie zelfgemaakte cocktails klaar zijn, gaan jullie ze uiteraard gezellig samen opdrinken!

Borrelboot
Wat is er lekkerder dan, tijdens jullie dag heerlijk te relaxen op een mooie oude boot. Niet alleen de boot is prachtig, maar ook de mooie stukken, grachten en rivieren van Den Bosch waar jullie door heen zullen varen.

Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, fris, wijn en Hollandse bar! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! Je kunt kiezen om 1 uur of 2 uur te varen.

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord. Een ander groot voordeel van deze boot is, dat er een toilet aanwezig is. 

Voorbeeld programma*:

Cocktailworshop13:30-15:30
Borrelboot16:00-18:00


* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen.

Te boeken vanaf: 15 personen

Tarieven arrangement* : 

Escape City Game + Borrelboot 1 uur € 57,50 p.p.
Escape City Game + Borrelboot 2 uur € 62,50 p.p. + € 75,- vast tarief voor de huur van de boot.