High tea boot & Minute to win it

High tea boot
De Engelse High Tea is al enige tijd helemaal hip in Nederland. Op een net iets andere manier bieden wij deze aan! Onder het genot van een heerlijke High Tea zullen jullie gaan varen over de grachten van Den Bosch en genieten van wat deze prachtige stad te bieden heeft. De schipper zal jullie verhalen gaan vertellen over de historie van de oude stad, terwijl jullie genieten van diverse lekkernijen! 

Naast het genieten van jullie High Tea tijdens de tocht kunnen jullie ook genieten van een muziekje. De boot is voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een gezellig feestje van gemaakt kan worden. Een bijkomend voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is.

Minute to win it
Kun jij het in 60 seconden? In dit zenuwslopend spel ga je de strijd met elkaar aan. Het is zowel een strijd tegen de klok als tegen elkaar. Per opdracht krijg je 60 seconden de tijd om het andere team te verslaan. Het spel bevat diverse behendigheidsopdrachten waarbij opperste concentratie is vereist. Laat jezelf niet gek maken en houd je zenuwen onder bedwang. Dan kun je het beste het andere team verslaan en gaat jouw team er met de hoofdprijs vandoor. Minute to win it is inclusief 2 drankjes naar keuze.

Voorbeeld programma*:

Minute to win it 13:00-15:00
High tea boot15:15-16:45


* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen.

Tarief arrangement* : € 62,50 p.p.