Minute to win it & Bossche bol maken

Minute to win it
Kun jij het in 60 seconden? In dit zenuwslopend spel ga je de strijd met elkaar aan. Het is zowel een strijd tegen de klok als tegen elkaar. Per opdracht krijg je 60 seconden de tijd om het andere team te verslaan. Het spel bevat diverse behendigheidsopdrachten waarbij opperste concentratie is vereist. Laat jezelf niet gek maken en houd je zenuwen onder bedwang. Dan kun je het beste het andere team verslaan en gaat jouw team er met de hoofdprijs vandoor.

Bossche bol maken
Veel lol met het creëren van jouw eigen heerlijke Bossche bol in hartje Den Bosch. Je gaat de Bossche bol zelf vullen en versieren. Je leert het recept van ons, en daarna ga je aan de slag met verschillend professioneel keuken materiaal en alle benodigde ingrediënten.

Daarnaast krijg je een duidelijke uitleg van een gezellige Bossche Bollen expert. Alle voorgaande factoren leiden tot een prachtige en heerlijke Bossche Bol. Een workshop vol lol!

Na het harde werken en ploeteren tijdens het maken van deze Bossche bol kunt u er uiteraard van gaan genieten met een lekkere kop koffie of thee erbij.

Voorbeeld programma*:

Minute to win it    13:00-15:00
Bossche bol maken 15:15-17:15


* Dit programma is slechts een voorbeeld en geheel naar jullie eigen wens in te vullen. 

Tarief arrangement* : € 64,50 p.p.