Bedrijfsuitje

Op zoek naar een compleet verzorgd dagprogramma voor jullie bedrijfsuitje? Profiteer dan nu van één van onze Dagprogramma Deals! 

Borrelboot - Diner Picasso

Borrelboot - Diner Picasso

Gezellig met collega's genieten van het mooie Den Bosch onder het genot van lekkere drankjes en hapjes. Geniet vervolgens van een diner bij Restaurant Picasso!        Vanaf € 64,50 p.p. incl. BTW!

Escape Room - PubQuiz - Diner Picasso

Escape Room - PubQuiz - Diner Picasso

Ontsnap met collega's uit onze Escape Rooms en ga vervolgens de strijd met elkaar aan tijdens de leuke PubQuiz! Geniet tot slot van een diner bij Restaurant Picasso! Vanaf € 68,50 p.p. incl. BTW!

Escape City Game - BBQ Boot

Escape City Game - BBQ Boot

Op zoek naar leuke activiteiten voor jullie bedrijfsuitje? Boek dan nu de Escape City Game en de BBQ Boot! Samenwerken en plezier staan hierbij centraal.            Vanaf € 77,- p.p. incl. BTW!


 

JoUw bedrijfsuitje in Den Bosch boek je bij Groepsuitjes Den Bosch!

Als je een bedrijfsuitje wilt organiseren, ben je bij Groepsuitjes Den Bosch aan het juiste adres. Groepsuitjes Den Bosch organiseert verschillende soorten bedrijfsuitjes in Den Bosch. Ben je op zoek naar een actief, relaxed, teambuilding of sportief bedrijfsuitje? Kijk dan onder het kopje activiteiten of ga naar de arrangementen op deze pagina. 

Bedrijfsuitje Den Bosch: activiteiten en diners

Naast de aangeboden activiteiten die wij aanbieden zijn er ook verschillende diners mogelijk voor jullie personeelsuitje. Je kunt er bij enkele diners voor kiezen om de drank erbij te kopen. Hierdoor komen jullie niet voor verrassingen te staan aan het eind van het bedrijfsuitje. De diners worden georganiseerd in een van de vele restaurants in de prachtige binnenstad van Den Bosch of aan boord van een prachtige ruime sloep. Verder biedt Groepsuitjes Den Bosch naast activiteiten en diners ook een vergaderlocatie aan om bijvoorbeeld het bedrijfsuitje te starten met een vergadering.

Bedrijfsuitje Den Bosch: arrangementen en bedrijfsfeesten

Groepsuitjes Den Bosch beschikt over een aantal standaard dagprogramma's voor bedrijfsuitjes. Dit zijn de meest geboekte programma's door bedrijven. Mocht je je niet volledig kunnen vinden in de voorgestelde programma's, dan is er ook de mogelijkheid om jouw eigen dagprogramma samen te stellen voor het bedrijfsuitje in Den Bosch. Dit kun je samenstellen aan de hand van de verschillende mogelijkheden die te zien zijn op onze website of in overleg met onze specialisten. Zodra je meer dan een activiteit boekt, ontvang je automatisch een leuke korting op jullie bedrijfsuitje. Als je hiervoor een informatieaanvraag of reservering wilt doen, zullen wij hier binnen 48 uur op reageren. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je het lastig vindt om zelf iets samen te stellen. Dan stellen wij een aantal opties voor jou samen! Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dus zit er altijd een geschikt programma tussen voor jullie bedrijfsuitje. Ook voor extra grote groepen kun je terecht bij Groepsuitjes Den Bosch. We passen de arrangementen dan aan aan de grootte van de groep. Er is een capaciteit tot wel 300 personen. Natuurlijk kun je naast een bedrijfsuitje ook een bedrijfsfeest boeken bij ons. Indien gewenst met eigen thema.
Uiteraard is het ook mogelijk om enkel een activiteit in Den Bosch te boeken voor jullie bedrijfsuitje.  

Bedrijfsuitje Den Bosch: boeken of informatie aanvragen

Kortom: organiseer je een bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of bedrijfsfeest? Zoek dan niet verder en boek bij Groepsuitjes Den Bosch!