Bedrijfsuitje

Hier treft u de meest geboekte programma's voor bedrijfsuitjes in Den Bosch. Kies een programma of stel er zelf een samen!

Escape Room, Verknipte Film The Office Party & Diner

Escape Room, Verknipte Film The Office Party & Diner

Speel nu de Escape Room en ga de binnenstad in voor het maken jullie eigen film! Maak deze dag compleet met een heerlijk diner in Den Bosch! 

Lunchboot & Escape City Game

Lunchboot & Escape City Game

Eerst gezellig lunchen in de buitenlucht tijdens een rondvaart door de mooie wateren van Den Bosch en daarna de binnenstad in voor de nieuwe Escape City Game!

Escape Room, Pubquiz en Diner

Escape Room, Pubquiz en Diner

Speel het spannende Escape Room spel, Pubquiz en sluit jullie dag af met een heerlijk diner!

Escape Room, Verknipte Film The Office Party & Floating Diner

Escape Room, Verknipte Film The Office Party & Floating Diner

Speel nu de Escape Room, verken de binnenstad door het maken van jullie eigen film en sluit af met een Floating Diner! Varend langs 3 restaurants naar jullie keuze om te genieten van een gevarieerd 3-gangenmenu!

Minute to win it, Streetgolf & Diner

Minute to win it, Streetgolf & Diner

Speel nu minute to win it en volg een golf clinic door de stad heen! Maak deze dag compleet met een heerlijk diner in Den Bosch! 

Ik hou van Holland, Borrel Boot & Diner

Ik hou van Holland, Borrel Boot & Diner

Een leuk hilarsiche spelshow, een geweldige borreltocht op een prachtige sloep en daarna heerlijk dineren in het centrum van Den Bosch!

Ludiek Wandelen, Streetgolf Clinic & Diner

Ludiek Wandelen, Streetgolf Clinic & Diner

Een stadswandeling vol humor en interactie, een professionele Streetgolf Clinic en een heerlijk diner in Den Bosch!


 

 

 

 

 

 

Uw bedrijfsuitje Den Bosch boekt u bij GroepsuitjesDenBosch.nl!

Als u een bedrijfsuitje wilt organiseren bent u bij Groepsuitjes Den Bosch aan het juiste adres. Groepsuitjes Den Bosch organiseert verschillende soorten bedrijfsuitjes in Den Bosch. Bent u op zoek naar een actief, relaxt, teambuilding of sportief bedrijfsuitje. Kijk dan onder het kopje activiteiten of naar de arrangementen op deze pagina. 

Bedrijfsuitje Den Bosch activiteiten en diners

Naast de aangeboden activiteiten die wij aanbieden zijn er ook verschillende diners mogelijk voor uw personeelsuitje. U kunt er bij sommige diners voor kiezen om de drank erbij te kopen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan aan het eind van uw bedrijfsuitje. De diners worden georganiseerd in een van de vele restaurants in de prachtige binnenstad van Den Bosch of aan boord van een prachtige ruime sloep. Verder biedt Groepsuitjes Den Bosch naast activiteiten en diners ook een vergaderlocatie aan om bijvoorbeeld als teamuitje te starten met een vergadering.

Bedrijfsuitje Den Bosch arrangementen en bedrijfsfeesten

Groepsuitjes Den Bosch beschikt over een aantal standaard dagprogramma's voor Bedrijfsuitjes. Dit zijn de meest geboekte programma's door bedrijven. Mocht u zich niet volledig kunnen vinden in de voorgestelde programma's, dan is er ook de mogelijkheid om uw eigen dagprogramma samen te stellen voor het bedrijfsuitje in Den Bosch. Dit kunt u samenstellen aan de hand van de verschillende mogelijkheden die te zien zijn op onze website. Zodra u meer dan een activiteit boekt, ontvangt u automatisch een leuke korting op uw bedrijfsuitje. Als u hiervoor uw informatieaanvraag of reservering wilt doen zullen wij hier binnen 48 uur op reageren. U kun ook contact met ons opnemen als u het lastig vindt om zelf iets samen te stellen. Dan stellen wij een aantal opties voor u samen! Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dus zit er altijd een juist programma tussen voor uw bedrijfsuitje. Ook voor extra grote groepen kunt u terecht bij Groepsuitjes Den Bosch. We passen de arrangementen dan aan, aan de grootte van uw groep. Er is een capaciteit tot wel 400 personen. Natuurlijk kunt u naast een bedrijfsuitje ook een bedrijfsfeest boeken bij ons. Indien gewenst met eigen thema.
Uiteraard is het ook mogelijk om enkel een activiteit in Den Bosch te boeken voor uw bedrijfsuitje.  

Bedrijfsuitje Den Bosch boeken of informatie aanvragen

Kortom: organiseert u een bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of bedrijfsfeest? Zoek dan niet verder en boek bij Groepsuitjes Den Bosch!