Escape Room, Verknipte Film The Office Party & Diner

Escape Room
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland, maar ook over de rest van de wereld. 

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!!

Het is een 'real life’ escape room ervaring in hartje Den Bosch. Jullie spelen altijd 2 Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms: De Jeroen Bosch kamer, de Martelkamer en de Casinokamer. Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de 2e kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2x proberen te ontsnappen! Jullie zijn ongeveer 1 uur en 45 minuten bij ons binnen. Binnen dit tijdslot hebben jullie de mogelijkheid om eventueel nog een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!!

Verknipte Film
Voor of na het spelen van de Escape Room gaan jullie je eigen kaskraker opnemen in de binnenstad van Den Bosch. In groepen krijgen jullie een aantal delen van het script, een videocamera en een kaart van Den Bosch.

Wie is de regisseur/regisseuse, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?

De film die jullie gaan verfilmen is de nieuwe en komische “The Office Party”. Tijdens The Office Party gebeurt er van alles wat geen enkele medewerker had durven dromen. Het mag zo gek als het kan. Samen wordt er een party georganiseerd en iedereen van de medewerkers inclusief de directeur helpt daar een handje aan mee. Samen met de groep krijgen jullie opdrachten om te vervullen voor de office party en uiteindelijk wordt de champagne gepopt op het succes van de onderneming.

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film.

Diner
Maak dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch

- Picasso (3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- Café Cinq (Budget, basis of luxe menu's)

Voorbeeldprogramma:

Escape Room13:30 tot 15:15 uur
Verknipte Film15:15 tot 18:15 uur
Diner18:15 tot 20:45 uur


De aangegeven volgorde van de activiteiten en de tijden zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen. 

Tarieven arrangement:
Vraag naar de mogelijkheden!


Reserveer
nu of vraag meer informatie aan!