Ik hou van Holland, Borrel Boot & Diner

Ik hou van Holland!
Willen jullie je Hollandse kennis testen op een gezellige locatie in Den Bosch? Dan kunnen jullie meedoen aan de 'Ik Hou Van Holland Quiz’ waarbij er twee teams tegen elkaar gaan strijden om de eer. Het spel is je vast wel bekend van de TV, maar bij deze versie maken we het nog een stapje leuker, gekker en spannender!

De quiz bevat de meest uiteenlopende vragen die gaan over ons kleine kikkerlandje. BN-ers, artiesten, grote bekende Nederlandse hits en nog veel meer leuke onderwerpen zullen de revue passeren. Natuurlijk zal onze eigen Brabantse Linda de Mol deze vragen voorleggen aan de teams. Zorg dat jullie eerst goed met elkaar overleggen, voordat er een antwoord wordt gegeven.

Met een petje op, en af en toe de polonaise wordt het een quiz met vele leuke en grappige momenten. En de enthousiaste quizmaster zal daar zeker een handje bij helpen.

Zijn er eventuele voorkeuren voor een bepaalde categorie of zou je graag een aantal vragen over de directeur erin voor laten komen? Laat het ons weten, dan verwerken wij die graag in de quiz!

Borrelboot
Wat is er lekkerder dan na deze actieve en zenuwslopende quiz heerlijk te relaxen op een prachtige boot. Niet alleen de boot is prachtig, maar ook de mooie stukken, grachten en rivieren van Den Bosch waar jullie door heen zullen varen. 

Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, fris en wijn. Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! Je kunt kiezen om 1 of 2 uur te varen.

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord.

Diner
Maak dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch

- Picasso (3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- Café Cinq (Budget, Basis of Luxe menu's)

Voorbeeldprogramma*:

Ik Hou van Holland 14:00 tot 16:00 uur
Borrelboot15:30 tot 17:30 uur
Diner18:00 tot 20:30 uur


*De aangegeven volgorde en tijden van de activiteiten zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen. 

Tarieven:
Vraag naar de mogelijkheden!
RESERVEER
 NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!