Escape Room, Verknipte Film The Office Party & Floating Diner

Escape Room
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland. 

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!
Het is een 'real life’ escape room ervaring in hartje Den Bosch. Jullie spelen altijd 2 Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms: De Jeroen Bosch kamer, de Martelkamer en de Casinokamer. Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de 2e kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2x proberen te ontsnappen! Jullie zijn ongeveer 1 uur en 45 minuten bij ons binnen. Binnen dit tijdslot hebben jullie de mogelijkheid om eventueel nog een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën en vier samen de overwinning als jullie binnen de tijd de Escape Room weten te verlaten.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!

Na de Escape Room gaan jullie erop uit in de binnenstad van Den Bosch om jullie eigen film op te nemen!

De Verknipte Film

Jullie gaan je eigen kaskraker opnemen vandaag in de binnenstad van Den Bosch. In groepen krijgen jullie een aantal delen van het script, een videocamera en een kaart van Den Bosch.

Wie is de regisseur, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scène?

De film die jullie gaan verfilmen is de nieuwe en komische “The Office Party”. Tijdens The Office Party gebeurt er van alles wat geen enkele medewerker had durven dromen. Het mag zo gek als het kan. Samen wordt er een party georganiseerd en iedereen van de medewerkers inclusief de directeur helpt daar een handje aan mee. Samen met de groep krijgen jullie opdrachten om te vervullen voor de office party en uiteindelijk wordt de champagne gepopt op het succes van de onderneming.

Nu is het tijd voor de grote première!

Gezamenlijk kijk je naar het hilarische eindresultaat en ontdek je eindelijk het volledige verhaal achter de verknipte film.

Uiteraard kunt u de film later nog eens terugkijken. U krijgt een link per mail gestuurd waarvan u de film kunt downloaden. Zo kunnen alle deelnemers de film downloaden. Want wie weet is dit uw grote doorbraak op het witte doek!

Na de activiteiten kunnen jullie heerlijk gaan ontspannen op het water. Jullie maken een rondvaart door de wateren van Den Bosch en genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Floating Diner
Wilt u echt iets speciaals en exclusiefs voor uw bedrijf, dan is dit wat u zoekt! U stapt aan boord voor een floating diner. Tijdens het borrelen vaart de boot naar een door u gekozen restaurant voor het nuttigen van het voorgerecht. Na het voorgerecht te hebben gehad, stappen jullie weer aan boord om, al borrelend, weer door te varen naar het restaurant van uw keuze om daar het hoofdgerecht te nuttigen. Daarna gaat de tocht natuurlijk weer verder om uiteindelijk naar het restaurant te varen waar jullie het nagerecht gaan proeven. Jullie ervaren de schoonheid van de stad vanaf het water onder het genot van een drankje en jullie gaan genieten van een driegangen menu bij drie verschillende restaurants! De deelnemende restaurants en de keuze voor de gerechten staan onder aan deze pagina omschreven.

Naast het borrelen tijdens jullie tocht kunnen jullie ook genieten van een muziekje. De boot is voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een gezellig feestje van gemaakt kan worden. Een bijkomend voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is.

Jullie dag zou er als volgt uit kunnen zien:

Escape Room13:30 tot 15:15 uur
Verknipte film15:15 tot 18:15 uur
Floating Diner18:30 tot 22:00 uur


Tarief vanaf 15 personen:
€ 92,50 per persoon incl. BTW. 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!