Borrelboot

Heerlijk relaxen onder het genot van lekkere koude drankjes en borrelhapjes op een mooie klassieke salonboot? Dat kan op onze Borrelboot! Met jullie gezelschap zullen jullie niet alleen genieten van elkaar, maar ook van het prachtige Den Bosch waar jullie doorheen zullen varen.   

Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, wijn en fris! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! 

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een gezellig muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met een AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen bouwen aan boord! Een ander groot voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is. 

Dit arrangement is te boeken tot 50 personen. Uiteraard wordt de boot voor jullie privé ingezet. Het is mogelijk om de Borrelboot voor 1 uur of 2 uur te boeken. 

Tarieven tot 10 personen: 

Op aanvraag

Tarieven vanaf 10 personen:

Borrelboot 1 uur:
€ 29,50 p.p. incl. BTW

Borrelboot 2 uur:
€ 39,50 p.p. incl. BTW

Inclusief:

  • Rondvaart
  • Onbeperkt drank (bier, wijn en fris)
  • Chips, zoutjes en nootjes
  • Borrelplankje

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!