Bossche Bollen Workshop

Wie Den Bosch zegt, zegt Bossche Bol! Bij een bezoekje aan de stad Den Bosch kan de échte Bossche Bol natuurlijk niet ontbreken. Wat is er leuker dan dat je deze heerlijke lekkernij zelf kunt maken?

Dit belooft een onvergetelijke dag te worden met veel lol tijdens het maken van jouw eigen meesterwerk! 

In een ongedwongen sfeer vertellenwe eerst iets over de geschiedenis en achtergrond van de producten. Vervolgensgaat u zelf aan de slag met de grondstoffen om een prachtig eindproduct te maken.Ook prima te doen voor de minder culinair begaafden onder ons.

Leer het maken van deze lekkernij van de kenners. Samen met jou maken we in circa anderhalf uur de échte Bossche bollen. Jij gaat zelf aan de slag met de chocolade en de slagroom, om na afloop je eigengemaakte bollen mee te nemen. Je krijgt er 2 mee naar huis. Jullie werken in 2-tallen, en gezien de tijdsduur hebben we de soezen vooraf al gemaakt. Tussendoor drinken we samen koffie en thee en leert u naast de techniek ook meerover de historie van deze Bossche lekkernij. 

Tijdens de workshop krijgen jullie een duidelijke uitleg van onze gezellige Bossche Bollen expert. Alle voorgaande factoren leiden tot een prachtige en heerlijke Bossche Bol en een workshop vol lol. 

Deze activiteit is te boeken vanaf 6 personen (minder op aanvraag).

Tijdsduur: 2 uur 

Tarief: € 31,50 p.p. incl. BTW

Inclusief:
- Ingrediënten en materiaal
- Twee van jouw zelfgemaakte Bossche Bollen
- Koffie of thee
- Recept 
- Professionele begeleiding

De Bossche Bollen workshop wordt gegeven op vaste tijden, namelijk van: 

10:00 uur - 11:30 uur

12:00 uur - 13:30 uur

14:00 uur - 15:30 uur

16:00 uur - 17:30 uur

Komt een van deze tijden jullie net niet uit? Geen probleem, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!