Bossche Bollen Workshop

Een onvergetelijke dag met veel lol van het creëren van jouw meesterwerk! Namelijk jouw zelf gemaakte te gekke Bossche Bol. Voordat je aan de slag gaat, staat er een vrolijk team jullie op te wachten bij Zoete lieve Gerritje. Jullie krijgen een ludieke intro met historische weetjes op het mooiste plekje van Den Bosch. Onze Bossche experts vertellen over de stad terwijl jullie samen naar de workshopruimte lopen. Bij de ruimte aangekomen, gaan we aan de slag. Jullie gaan daar de Bossche bol zelf vullen en versieren. Het recept leer je van ons, daarna ga je aan de slag met verschillend professioneel keuken materiaal en alle benodigde ingrediënten. En als laatste een leuke 1e, 2e en 3e plaats!

Daarnaast krijg je een duidelijke uitleg van een gezellige Bossche Bollen expert. Alle voorgaande factoren leiden tot een prachtige en heerlijke Bossche Bol. Een workshop vol lol!

Na het harde werken en ploeteren tijdens het maken van deze Bossche bol, kunt u er uiteraard van gaan genieten met een lekkere kop koffie en liefdesthee erbij.

Tarief: € 31,50 p.p. incl. BTW

Vanaf: 8 personen (minder op aanvraag)

Tijdsduur: 2 uur 

Inclusief:
- Ingrediënten en materiaal
- Uw eigen gemaakte Bossche bol
- Onbeperkt consumpties
- Kop koffie of thee, Bossche borrel, wijn en bier
- iets lekkers
- Recept 
- Professionele begeleiding 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!