Bossche Bollen Workshop

Wie Den Bosch zegt, zegt Bossche Bol! Bij een bezoekje aan de stad Den Bosch kan de échte Bossche Bol natuurlijk niet ontbreken. Wat is er leuker dan dat je deze heerlijke lekkernij zelf kunt maken?

Dit belooft een onvergetelijke dag met veel lol tijdens het maken van jouw eigen meesterwerk te worden!

Voordat je aan de slag gaat, staat een vrolijk team jullie op te wachten bij Zoete Lieve Gerritje. Jullie krijgen een ludieke intro met historische weetjes op het mooiste plekje van Den Bosch. Onze Bossche experts vertellen over de stad terwijl jullie samen naar de workshopruimte lopen. Bij de ruimte aangekomen, gaan jullie aan de slag. Jullie gaan daar de Bossche bol zelf vullen en versieren. Het recept leer je van ons, daarna ga je aan de slag met verschillend professioneel keuken materiaal en alle benodigde ingrediënten. Daarnaast kunnen jullie strijden om een leuke 1e, 2e of 3e plaats!

Tijdens de workshop krijgen jullie een duidelijke uitleg van onze gezellige Bossche Bollen expert. Alle voorgaande factoren leiden tot een prachtige en heerlijke Bossche Bol en een workshop vol lol!

Na het harde werken en ploeteren tijdens het maken van deze Bossche bol, kunnen jullie uiteraard gaan genieten van jullie zelfgemaakte Bossche Bol met een lekkere kop koffie of thee erbij.

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 personen (minder op aanvraag).

Tijdsduur: 2 uur 

Tarief: € 31,50 p.p. incl. BTW

Inclusief:
- Ingrediënten en materiaal
- Jouw zelfgemaakte Bossche Bol
- Onbeperkt koffie en thee
- Bossche borrel, wijn en bier
- Iets lekkers
- Recept 
- Professionele begeleiding 

De Bossche Bollen workshop wordt gegeven op vaste tijden, namelijk van: 

10:00 uur - 11:30 uur

12:00 uur - 13:30 uur

14:00 uur - 15:30 uur

16:00 uur - 17:30 uur

Komt een van deze tijden jullie net niet uit? Geen probleem, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!