Escape Room

Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat in de afgelopen jaren enorm gegroeid is in Nederland. 

Laat je meenemen in een wereld vol spanning en sensatie!

Bij Groepsuitjes Den Bosch kun je een 'real life’ Escape Room ervaring verwachten in hartje Den Bosch. Met ons unieke concept waarbij je met je gezelschap uit maar liefst twee kamers moet proberen te ontsnappen, onderscheiden we ons van andere Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms:

Het Atelier van Jeroen Bosch 

De Martelkamer   

De Casinokamer

Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de tweede kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2 keer proberen te ontsnappen! Jullie zijn ongeveer 1 uur en 45 minuten bij ons binnen. Binnen dit tijdslot hebben jullie de mogelijkheid om eventueel nog een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. Wij werken met vaste tijdsloten, deze zijn hieronder weergegeven. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Bij deze Escape Room is teambuilding en samenwerken erg belangrijk. Iedereen heeft een aandeel in het oplossen van de puzzels. Lukt het jullie om op tijd uit de kamers te ontsnappen?

Leer elkaar beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën en vier samen de overwinning als jullie binnen de tijd de Escape Room weten te verlaten.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!

De Escape Room combineren voor een compleet dagje uit?     

Dit uitje is goed te combineren met andere leuke groepsactiviteiten. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenuitje wilt organiseren. Jullie dagje uit is bij ons in goede handen. Bekijk hier onze meest geboekte Escape Room combinaties:

Escape Room + Lunch Picasso

Escape Room + Diner Picasso

Escape Room + PubQuiz

Escape Room + Borrelboot

Escape Room + BBQ Boot

Tijden:

Wij zijn 7 dagen per week geopend en we hanteren de volgende tijdsloten:

 10:30 uur tot 12:15 uur
 12:15 uur tot 14:00 uur
 14:00 uur tot 15:45 uur
 15:45 uur tot 17:30 uur
 17:30 uur tot 19:15 uur
 19:15 uur tot 21:00 uur
 21:00 uur tot 22:45 uur
 22:45 uur tot 00:30 uur

Tarieven*

 Vrijdag t/m zondag: 

3 personen

€ 30,- p.p.

4 personen

€ 25,- p.p.

5 personen

€ 23,- p.p.

6 personen

€ 21,- p.p.

7 personen

€ 19,- p.p.

De bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.

 
*Zijn jullie met meer dan 7 personen? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van grote groepen tot maar liefst 84 personen. We hebben namelijk een leuk 'Escape Experience' programma ontwikkeld voor grote groepen! Bel of mail voor meer informatie. 

 

RESERVEER NU of vraag meer informatie aan!