Familiedag

Kies nu voor één van onze Dagprogramma Deals en geniet van een compleet verzorgd dagje uit met de familie! 

Lunch Picasso - Escape Room

Lunch Picasso - Escape Room

Geniet samen met de familie van een heerlijke lunch bij kleurrijk Restaurant Picasso en probeer vervolgens uit onze Escape Rooms te ontsnappen. Lukt het jullie? Vanaf € 37,00 p.p. incl. BTW!

Lunch Picasso - Escape City Game

Lunch Picasso - Escape City Game

Gezellig lunchen met de familie bij Restaurant Picasso in de mooie binnenstad van Den Bosch. Speel vervolgens de Escape City Game en ga de strijd aan tegen elkaar! Vanaf € 40,00 p.p. incl. BTW!

Escape Room - Diner Picasso

Escape Room - Diner Picasso

Lukt het jullie om te ontsnappen uit onze Escape Rooms? Kom er achter tijdens jullie familiedag en ga vervolgens heerlijk dineren bij Restaurant Picasso!            Vanaf € 51,00 p.p. incl. BTW!


 

Jullie Familiedag in Den Bosch organiseer je bij Groepsuitjes Den Bosch!

Is het dit jaar jouw taak om de jaarlijkse familiedag te organiseren? Of ben jij degene die altijd de familiedag organiseert en toe is aan iets nieuws? Zoek dan niet verder, want bij Groepsuitjes Den Bosch ben je aan het juiste adres om een geschikte activiteit of een compleet verzorgd dagprogramma te kiezen voor jullie familiedag. Zowel met grote als met kleine families ben je bij ons aan het juiste adres. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel opa en oma als voor het jongste familielid. Je kunt kiezen uit losse activiteiten, maar ook uit dagarrangementen waar de lunch en/of het diner bij inbegrepen zit.

joUw familiedag tot in de puntjes georganiseerd!

Een heerlijk stukje varen door de mooie grachten van Den Bosch met een hapje en een drankje of een outdoor activiteit waarbij je nog iets mee krijgt van de historische stad Den Bosch? Wat zou de familie allemaal leuk vinden? Wil de familie toch liever binnen iets doen, dan zou een van onze indoor activiteiten ook geschikt zijn. Tegen elkaar strijden met de 'Ik hou van Holland’ Quiz of juist iets spannends en uitdagends zoals de 'Escape Room’? Wij hebben voor ieder wat wils! Groepsuitjes Den Bosch beschikt over genoeg leuke activiteiten om jullie familiedag tot een succes te brengen! 

leuke Familiedag in Den Bosch voor elk budget!

Voor jullie familiedag bieden wij verscheidene activiteiten, boottochten en diners aan voor verschillende tarieven. Voor zowel een beperkt als een ruim budget hebben we geschikte activiteiten. Kijk verder op onze website om alle activiteiten te bekijken. Doe een informatieaanvraag of bel ons direct voor advies bij het organiseren van jullie familiedag.