Minute to Win it & Rondvaart

Minute to Win it!
Kun jij het in 60 seconden? In dit zenuwslopend spel ga je de strijd met elkaar aan. Het is zowel een strijd tegen de klok als tegen elkaar. Per opdracht krijg je 60 seconden de tijd om het andere team te verslaan. Het spel bevat diverse behendigheidsopdrachten waarbij opperste concentratie is vereist. Laat jezelf niet gek maken en houdt je zenuwen onder bedwang. Dan kun je het beste het andere team verslaan en gaat jouw team er met de hoofdprijs vandoor.

Bij iedere opdracht mag het team overleggen welke deelnemer de uitdaging aangaat. MAAR; iedereen moet een keer aan de beurt komen! Bij enkele opdrachten is teamwork nodig.

Rondvaart
Heerlijk genieten op het water doet u vanaf deze mooie ruime boot. Jullie worden voor 1 of 1,5 uur rondgevaren door Den Bosch. Lekker in het zonnetje met op de achtergrond een lekker muziekje (indien gewenst eigen muziek). Uiteraard is de boot privé voor jullie gezelschap. Indien gewenst kunnen er ook drankjes genuttigd worden aan boord: zie de borrelboot of anders drankjes op nacalculatie. Vraag er naar in je aanvraag. 

Capaciteit:
De boot biedt maximaal plaats voor 50 personen. 

Voorbeeldprogramma:

Minute to Win it!14:00 tot 16:00 uur
Rondvaart16:00 tot 17:30 uur

De aangegeven volgorde van de activiteiten en de tijden zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen.  

Tarieven arrangement (incl. BTW):

Minute to Win it! + 1 uur Rondvaart € 29,50 + € 215,- vast tarief sloep
Minute to Win it! + 1,5 uur Rondvaart€ 29,50 + € 260,- vast tarief sloep

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!