Ik hou van Holland!

Willen jullie je Hollandse kennis testen op een gezellige locatie in Den Bosch? Dan kunnen jullie meedoen aan de 'Ik Hou Van Holland Quiz’ waarbij er twee teams tegen elkaar gaan strijden om de eer. Het spel is je vast wel bekend van de TV, maar bij deze versie maken we het nog een stapje leuker, gekker en spannender!

De quiz bevat de meest uiteenlopende vragen die gaan over ons kleine kikkerlandje. BN-ers, artiesten, grote bekende Nederlandse hits en nog veel meer leuke onderwerpen zullen de revue passeren. Natuurlijk zal onze eigen Brabantse Linda de Mol deze vragen voorleggen aan de teams. Zorg dat jullie eerst goed met elkaar overleggen, voordat er een antwoord wordt gegeven.

Met een petje op, en af en toe de polonaise wordt het een quiz met vele leuke en grappige momenten. En de enthousiaste quizmaster zal daar zeker een handje bij helpen.

Zijn er eventuele voorkeuren voor een bepaalde categorie of zou je graag een aantal vragen over de directeur, de vrijgezel of opa en oma erin voor laten komen? Laat het ons weten, dan verwerken wij die graag in de quiz!

Tarief: € 29,50 p.p. incl. BTW

Te boeken vanaf 10 personen

Inclusief:
- 2 uur durend programma
- Quizmaster
- Leuke prijs voor het winnende team
- Locatie centrum Den Bosch
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!