Indoor Activiteiten

De leukste indoor activiteiten in het centrum van Den Bosch. Voor ieder budget en voor ieder gezelschap!

Escape Room

Escape Room

Het populairste uitje van dit moment: de Escape Room! Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? 

Bossche Bollen Workshop

Bossche Bollen Workshop

Als je in Den Bosch bent, moet je wel een Bossche Bol eten. Wat is er leuker dan dat je deze heerlijke lekkernij zelf kunt maken?

PubQuiz!

PubQuiz!

Verdeel het gezelschap in teams en ga de strijd met elkaar aan tijdens deze spannende PubQuiz! Hoeveel weten jullie van muziek, films, geschiedenis en de andere categorieën die aanbod komen? 

Worstenbroodjes Workshop

Worstenbroodjes Workshop

Kunnen jullie al het lekkerste broodje van Brabant maken? Boek nu de Worstenbroodjes Workshop en leer het officiële recept van deze lekkernij!

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Altijd al alle tips & tricks voor het maken van dé perfecte cocktail willen weten? Boek dan nu de Cocktail Workshop en ga aan de slag met onze cocktailshakers! Nog een leuke bijkomstigheid: de zelfgemaakte cocktail mag je ook zelf opdrinken! 

Ik hou van Holland!

Ik hou van Holland!

Een hilarische spelshow op een gezellige locatie in het centrum van Den Bosch. Een feestelijk decor en 2 uur lang spel! 

Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it is een zenuwslopend, maar vooral erg grappig spel waarbij teams in een race tegen de klok de strijd met elkaar aangaan.  

Cursus Bosch Praote

Cursus Bosch Praote

Kunnen jullie je verplaatsen in een echte Bosschenaar? Zet de eerste stap met deze workshop. Je krijgt een cursus echt Bosch Praote. 

Spaanse Wijnproeverij

Spaanse Wijnproeverij

Laat je verrassen door de verschillende wijnen en hapjes die geserveerd zullen worden! Boek nu snel deze heerlijke wijnproeverij incl. tapas bij elk wijntje!

Moorddiner

Moorddiner

Los een moord op tijdens een drie gangendiner, gezamenlijk met collega’s, vrienden, de vrijgezel of familie. Een gegarandeerde sfeermaker!