Indoor Activiteiten

De leukste indoor activiteiten in het centrum van Den Bosch. Voor ieder budget en voor vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes. 

Escape Room

Escape Room

Het populairste uitje van dit moment: de Escape Room! Lukt het jullie te ontstnappen? 

Nieuw: Pub quiz!

Nieuw: Pub quiz!

Verdeel het gezelschap in groepjes en ga de strijd met elkaar aan tijdens deze spannende pub quiz. Hoeveel weet jij van muziek, films, geschiedenis en de andere categorieën die aan bod komen? 

Bossche Bol Maken

Bossche Bol Maken

Als je in Den Bosch bent, moet je een Bossche Bol eten. Echter is het maken van een eigen heerlijke Bossche Bol nog veel leuker!

De jongens tegen de meisjes

De jongens tegen de meisjes

Durven jullie in twee groepen de strijd met elkaar aan te gaan? Versla het andere team door goed teamwork en kennis. Gebaseerd op het bekende televisieprogramma "De jongens tegen de meisjes".

Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to win it is een zenuwslopend maar vooral erg grappig spel waarbij teams in een race tegen de klok de strijd met elkaar aangaan.  

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Leer alles van het maken van een Cocktail. Maak je eigen cocktails en drink ze lekker op tijdens deze gezellig workshop!

Spaanse Wijnproeverij

Spaanse Wijnproeverij

Laat u verrassen welke wijnen en welke hapjes er geserveerd worden! Boek nu snel deze heerlijke wijnproeverij incl. tapas bij elke wijntje. 

Ik hou van Holland!

Ik hou van Holland!

Een hilarisch spelshow op een gezellige locatie in het centrum van Den Bosch. Een feestelijk decor en 2 uur lang spel! 

LipDub Maken

LipDub Maken

Maak je eigen lipdub! Een hilarische videoclip die in één take wordt gefilmd. Inclusief kleding en props!

Cursus Bosch Praote

Cursus Bosch Praote

Kunnen jullie je verplaatsen in een echte Bosschenaar? Zet de eerste stap met deze Workshop. Je krijgt een cursus echt Bosch praote. 

Moorddiner

Moorddiner

Los een moord op tijdens een drie gangendiner, gezamenlijk met collega’s, vrienden, de vrijgezel of familie. Een gegarandeerde sfeermaker!