Coronavirus

Bij ons zijn de meeste uitjes corona-proof!

We mogen weer!

Eindelijk weer leuke dingen doen in Den Bosch! Tijd om te genieten. Na goed overleg met de Gemeente 's-Hertogenbosch en veiligheidsregio Brabant Noord, is er besloten dat we jullie vanaf 5 juni 2021 weer kunnen voorzien van de allerleukste groepsuitjes in Den Bosch!

Strikte maatregelen

Uiteraard houden we ons te allen tijde aan de richtlijnen en maatregelen van de overheid. Dit betekent dat je minimaal 2 weken klachtenvrij moet zijn, dat materialen gedesinfecteerd worden, instructeurs op afstand blijven en de vermelde groepsgroottes aangepast zullen worden naar de toegestane aantallen die gelden op het moment dat jouw uitje plaatsvindt. Daarnaast zijn alle ruimtes en opstellingen zo ingericht dat je voldoende afstand van elkaar kunt bewaren.

Boek nu!

We hebben divers en ruim aanbod aan activiteiten. Hebben jullie zin om na een lange tijd thuis te zitten eindelijk weer iets super tofs te gaan doen? Bel ons dan snel op 073 203 2123 of stuur een e-mail naar info@groepsuitjesdenbosch.nl en vraag naar de mogelijkheden! Wij hopen jullie in ieder geval snel te mogen verwelkomen bij Groepsuitjes Den Bosch!