Outdoor Activiteiten

Wij organiseren activiteiten in het centrum van Den Bosch voor ieder gezelschap! Hier zie je het aanbod van onze Outdoor activiteiten.

Escape City Game

Escape City Game

Ga op pad in de binnenstad van Den Bosch en kraak alle codes van de sloten! Lukt het jullie om de opdrachten binnen de beschikbare tijd te volbrengen?

Ludieke Wandeling

Ludieke Wandeling

Laat jezelf op cultuurhistorische wijze theatraal verrassen door deze Ludieke Wandeling. Een stadswandeling vol humor en interactie!

Borrelboot

Borrelboot

Een heerlijke Borreltocht door de grachten en rivieren van Den Bosch inclusief onbeperkt bier, wijn en fris!

BBQ Boot

BBQ Boot

Een geweldige BBQ tocht op een prachtige boot door de grachten en rivieren van Den Bosch incl. onbeperkt bier, wijn en fris! 

AR City Escape

AR City Escape

Op zoek naar iets origineels? Wij hebben een compleet nieuwe Augmented Reality City Escape voor jullie! 

Crazy88

Crazy88

Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Crazy88! Vervul alle knettergekke opdrachten en verfilm het als bewijs. Met een hilarische persoonlijke aftermovie na afloop zul je deze (te) gekke dag zeker weten nooit meer vergeten! 

Verknipte Film: The Hangover

Verknipte Film: The Hangover

Schiet unieke beelden bij de gegeven scènes uit de film 'The Hangover' op verschillende locaties in Den Bosch en ontdek het volledige verhaal tijdens jullie grote première op het witte doek!

Verknipte Film: Office Party

Verknipte Film: Office Party

Schiet unieke beelden bij de gegeven scènes uit de film 'The Office Party' op verschillende locaties in Den Bosch en ontdek het volledige verhaal tijdens jullie grote première op het witte doek!

Verknipte Film: Bride Wars

Verknipte Film: Bride Wars

Schiet unieke beelden bij de gegeven scènes uit de film 'Bride Wars' op verschillende locaties in Den Bosch en ontdek het volledige verhaal tijdens jullie grote première op het witte doek!