Personeelsuitje Den Bosch

personeelsuitje bij Groepsuitjes Den Bosch: een schot in de roos!

Een personeelsuitje die voor iedere groep geschikt is!? Groepsuitjes Den Bosch biedt allerlei verschillende activiteiten waarvan er altijd een of meerdere tussen zit die past bij jullie beeld van een geslaagd bedrijfsuitje. De activiteiten zorgen voor een ontspannen, informele en relaxte sfeer waar iedereen zich fijn bij voelt.Voor de actievere groepen bieden wij natuurlijk ook uitjes waarbij gewerkt dient te worden!

Personeelsuitje in Den Bosch om niet te vergeten

Groepsuitjes Den Bosch biedt verschillende indoor personeelsactiviteiten aan. We beschikkken over activiteiten zoals de Ik Hou Van Holland Quiz, Escape Room, Minute To win, etc. Elkaar uitdagen en van elkaar winnen. Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis? Dat weten we aan het einde van de activiteiten. Toch liever een outdoor activiteit? Ook dat is mogelijk. Lekker borrelen op een ruime sloep met een misschien een hapje erbij of liever Street golfen door de stad van Den Bosch. Het is allemaal mogelijk bij Groepsuitjes Den Bosch.

Compleet verzorgd dagje voor uw personeelsuitje

Wilt u een geheel arrangement bij ons boeken zodat de hele dag voor u is gepland en alleen nog maar hoeft deel te  nemen? Dat is ook mogelijk. Samen met u stelt Groepsuitjes Den Bosch een dag samen die aansluit bij uw verwachtingen. Doe een informatie aanvraag op de site en dan nemen wij contact met u op voor een geheel compleet verzorgde dag incl. Een hapje eten. 

Wij horen graag wat uw wensen zijn en of wij u kunnen helpen bij de invulling van uw personeelsuitje!


Reserveer nu of vraag meer informatie aan!