Teambuilding Den Bosch

Teambuilding is het best te creëren met een leuke en interactieve activiteit

Wilt u het maximale uit uw groep halen tijdens een teambuildingsactiviteit? Groepsuitjes Den Bosch heeft verschillende activiteiten voor u en uw bedrijfsuitje die perfect zijn voor een teambuilding uitje in Den Bosch. Om op een leuke manier aan teambuilding te doen kom je als team dichter bij elkaar en leer je elkaar een keer op een andere manier kennen. Groepsuitjes Den Bosch heeft verschillende activiteiten waarvan er zeker een tussen zit die past bij u en uw bedrijf. 

Teambuilding spanning, sensatie en uitdaging!

Onze activiteiten zitten vol met spanning en sensatie. Denk Bijvoorbeeld aan het spel Minute To Win It waarbij iedereen verschillende opdrachten dient uit te voeren binnen één minuut. De tijdsdruk is hoog, maar rustig en gefocust blijven is een pré om te winnen van het andere team. Als het mooi weer is hebben we ook activiteiten waarbij je het centrum in gaat en de mooie stad Den Bosch leert kennen. De Verknipte Film is hier een leuk voorbeeld van. Uitgerust met een verknipt script, camera en een kaart met bezienswaardigheden en locaties trek je door de stad en verfilm je de zinnen van het script, hoe creatiever de groep is hoe mooier het resultaat zal worden! 

Teambuilding arrangementen

Bij Groepsuitjes Den Bosch is een teambuildingsactiviteit te combineren met een teamoverleg of vergadering. Voorafgaand een lunch en/of een diner naderhand zijn uiteraard te boeken ons. Wij kunnen voor u een teambuilding arrangement samenstellen die precies naar jullie wens is. Het is natuurlijk belangrijk dat de teambuildingsdag precies aansluit bij uw team en bij uw bedrijf. Daarnaast kiezen veel bedrijven voor een van de (meest geboekte) samengestelde dagarrangementen voor uw bedrijfsuitje.

Om te zorgen voor een op maat samengestelde teambuildingsdag kunt u met ons een vrijblijvende afspraak maken voor de juiste invulling van uw bedrijfsuitje.

We horen graag wat uw wensen zijn en helpen u graag bij de invulling van uw teamuitje!
 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!