Vrijgezellenfeest

Zijn jullie op zoek naar een volledig dagprogramma voor jullie vrijgezellenfeest? Kies dan nu één van onze Dagprogramma Deals!

Crazy88 - Diner Picasso

Crazy88 - Diner Picasso

Op zoek naar een gekke activiteit voor jullie vrijgezellendag? Dan is de Crazy88 perfect! Geniet vervolgens van een heerlijk 3-gangendiner bij Restaurant Picasso. Vanaf € 52,00 p.p. incl. BTW!

Escape City Game - BBQ Boot

Escape City Game - BBQ Boot

Speel de uitdagende Escape City Game tijdens jullie vrijgezellendag! Geniet vervolgens op de mooie wateren van Den Bosch van een heerlijk BBQ menu.                  Vanaf € 77,00 p.p. incl. BTW!

Escape Room - Borrelboot - Diner Picasso

Escape Room - Borrelboot - Diner Picasso

Ontsnap met de vrijgezel uit onze Escape Rooms en geniet van lekkere drankjes en hapjes op de Borrelboot! Sluit jullie dag af met een diner bij Restaurant Picasso. Vanaf € 78,00 p.p. incl. BTW! 
Boek het leukste vrijgezellenfeest bij Groepsuitjes Den Bosch!

Bij Groepsuitjes Den Bosch ben je aan het juiste adres voor het organiseren van het vrijgezellenfeest van jouw vriend of vriendin die binnenkort gaat trouwen. Groepsuitjes Den Bosch is gespecialiseerd in het organiseren van de leukste vrijgezellenfeesten in Den Bosch voor zowel mannen als voor vrouwen groepen.

COmpleet verzorgd Vrijgezellenfeest makkelijk boeken bij een partij!

Je gehele vrijgezellenfeest in één keer boeken via een partij is natuurlijk het meest ideale. We bieden een aantal voordeelpakketten aan die het voor jou makkelijker maken een keuze te maken voor het vrijgezellenfeest in Den Bosch. Groepsuitjes Den Bosch bezit dag-arrangementen waarin een fikse korting zit verwerkt. Voor een scherpe prijs krijg je dus verschillende leuke activiteiten (en vaak een diner) aangeboden om te doen tijdens de vrijgezellendag.

Vrijgezellenfeest Den Bosch Arrangementen

Groepsuitjes Den Bosch heeft arrangementen die bestaan uit 1 of 2 activiteiten (incl. een aantal drankjes), een diner en indien gewenst tegen een meerprijs onbeperkt drank tijdens het diner. Afsluitend is er altijd een activiteit in het centrum van Den Bosch zodat de wandeling richting het uitgaansleven van Den Bosch beperkt wordt.

Iedere vrijgezellengroep heeft een ander beeld bij het organiseren van een vrijgezellen uitje. Er kan natuurlijk gekozen worden voor een dag waarbij de vrijgezel het zwaar te verduren heeft of juist liever een iets rustiger alternatief waarbij puur genieten centraal staat. De dagarrangementen bevatten verschillende opdrachten voor de vrijgezel, zodat de vrijgezel goed voor de gek kan worden gehouden.
Ook bieden wij activiteiten aan waar individuele kracht of teamwork bij komt kijken. Wij kunnen het ideale beeld van jullie vrijgezellenuitje voor jullie waarmaken. Samen met jou stelt Groepsuitjes Den Bosch het leukste vrijgezellenfeest in Den Bosch samen.Wij houden jullie graag betrokken bij het proces en helpen je graag met ideeën om een geschikt vrijgezellenfeest samen te stellen.

joUw vrijgezellenfeest boeken of een informatieaanvraag doen bij Groepsuitjes Den Bosch

Om alvast wat ideeën op te doen kun je terecht op onze website. Doe een informatieaanvraag of reservering voor het vrijgezellenfeest of bel ons direct voor advies!