Mannen

Een onvergetelijke dag, dat is waar wij graag voor zorgen. Voor elk vrijgezellenfeest of vriendenuitje hebben wij het perfecte dagprogramma. 

Crazy88 en BBQ-Boot

Crazy88 en BBQ-Boot

Een gezellig en spannend dagje uit met de Escape Room en Crazy 88. Sluit de dag af met heerlijk varen en dineren op de BBQ Boot incl. onbeperkt drank!

Escape Room & Disco Boot

Escape Room & Disco Boot

Speel een spannende Escape Room en ga lekker los met z'n allen op de Disco Boot!

Streetgolf Clinic & Diner

Streetgolf Clinic & Diner

Een professionele Streetgolf Clinic in het centrum van Den Bosch. Na deze buitenactiviteit heerlijk dineren!

Escape city game & Borrelboot

Escape city game & Borrelboot

Speel het spannende Escape city game en borrel daarna gezellig met z'n allen op een van onze boten!

Escape Room, Crazy88 & Diner

Escape Room, Crazy88 & Diner

Speel nu de Escape Room en ga de binnenstad in voor de gekke Crazy 88! Maak deze dag compleet met een heerlijk diner in Den Bosch.

Escape Room, Cocktail Workshop & Diner

Escape Room, Cocktail Workshop & Diner

Spanning en sensatie in de Escape Room, een gezellige Cocktail Workshop en afsluiten met een heerlijk diner in Den Bosch!


 

 

 

 

 

 

Het ultieme uitje voor mannen en vrienden of vrijgezellenfeest mannen.

De adrenaline door je lichaam later gieren of toch liever een wat meer ontspannende invulling voor jullie vrijgezellen mannen feest, vrienden of gewoon een mannen uitje?

Gezellig en relaxt vrienden uitje of vrijgezellenfeest mannen?

Dat is te boeken bij Groepsuitjes Den Bosch. Bijvoorbeeld een relaxte boottocht door de mooie grachten van Den Bosch met een lekker muziekje op de achtergrond en genoeg borrels. Groepsuitjes Den Bosch biedt BBQ- en Borrelboten aan voor vrijgezellenfeesten mannen. 2 of 3 uur lang varen over de wateren van Den Bosch met een BBQ aan boord en/of onbeperkt bier, fris en wijn. Onbeperkt is natuurlijk wel handig voor een vrijgezellenfeest mannen. Geen hoge rekeningen achteraf en iedereen kan drinken wat hij wil. Groepsuitjes Den Bosch probeert altijd onbeperkt drankjes door te voeren in de arrangementen voor vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitje. Naast eten en drinken biedt Groepsuitjes Den Bosch natuurlijk ook leuke activiteiten aan voor vrijgezellenfeest mannen en vrienden uitjes. Bijv. De Escape room (indoor), Crazy88 of Streetgolf in de stad. Allemaal leuke activiteiten die leuk zijn voor vrijgezellen mannen en vrienden uitjes.

Extreem vrienden uitje of vrijgezellenfeest mannen

Mannen zijn vaak op zoek naar een extreme activiteit voor hun vrijgezellenfeest mannen of vrienden uitjes. Dat kan Groepsuitjes Den Bosch waarmaken voor jullie. Kijk op onze site voor de verschillende activiteiten die wij aanbieden voor vrijgezellenfeest mannen en vrienden uitjes.

Vrijgezellenfeest mannen of vrienden dag boeken bij Groepsuitjes Den Bosch

Kortom: organiseer jij het vrijgezellenfeest voor de mannen óf de vrienden dag? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bekijk de activiteiten en arrangementen op onze website. Reserveer je vrijgezellenfeest mannen of vrienden dag of doe een informatieaanvraag bij Groepsuitjes Den Bosch.