Mannen

Profiteer nu van één van onze Dagprogramma Deals en jullie mannenuitje wordt gegarandeerd een succes! 

AR City Game - Diner Picasso

AR City Game - Diner Picasso

Lekker met de mannen op pad! Speel de spannende AR City Game waarbij jullie op missie gaan in Den Bosch. Geniet vervolgens van een heerlijk 3-gangen diner bij Restaurant Picasso!              Vanaf € 56,50 p.p. incl. BTW!                 

Crazy88 - Bierboot - Diner Van Puffelen

Crazy88 - Bierboot - Diner Van Puffelen

Met de Crazy88 wordt jullie mannenuitje er eentje om nooit meer te vergeten! Geniet vervolgens op de Bierboot en sluit deze leuke dag af met een heerlijk 3-gangendiner bij Van Puffelen!    Vanaf € 74,00 p.p. incl. BTW!

Escape Room - BBQ Boot

Escape Room - BBQ Boot

Lukt het jullie om uit de Escape Rooms te ontsnappen? Kom er nu achter tijdens jullie mannenuitje! Geniet vervolgens van een compleet verzorgde BBQ met onbeperkt drankjes!                Vanaf € 75,50 p.p. incl. BTW!


 

Het ideale uitje voor jullie vriendendag of vrijgezellenfeest!

Compleet verzorgd vriendenuitje of vrijgezellenfeest?

Dat boek je bij Groepsuitjes Den Bosch! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke boottocht door de mooie grachten van Den Bosch met een lekker muziekje op de achtergrond en uiteraard genoeg borrels. Groepsuitjes Den Bosch biedt namelijk BBQ- en Borrelboten aan. Lekker lang varen over de wateren van Den Bosch met een BBQ of lekkere borrelhapjes aan boord en onbeperkt bier, wijn en fris. Onbeperkt drankjes is perfect voor jullie uitje: geen hoge rekeningen achteraf en iedereen kan drinken wat hij wil! Groepsuitjes Den Bosch probeert altijd onbeperkt drankjes door te voeren in de arrangementen voor jullie vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Naast verschillende vaararrangementen biedt Groepsuitjes Den Bosch nog veel meer leuke activiteiten aan, namelijk een Escape room, AR City Game, Worstenbroodjes Workshop en nog veel meer! Allemaal leuke activiteiten die perfect zijn voor jullie dag!

Uitdagend vriendenuitje of vrijgezellenfeest 

Mannen zijn vaak op zoek naar een uitdagende activiteit voor hun vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Dat kan Groepsuitjes Den Bosch waarmaken voor jullie. Kijk op onze site voor de verschillende activiteiten die wij aanbieden!

Vrijgezellenfeest of vriendenuitje boeken bij Groepsuitjes Den Bosch

Kortom: organiseer jij het vrijgezellenfeest voor de mannen óf organiseer jij het vriendenuitje? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij helpen je graag! Bekijk de activiteiten en arrangementen op onze website. Reserveer je vrijgezellenfeest of vriendenuitje of doe een informatieaanvraag bij Groepsuitjes Den Bosch.