Vrouwen

Gezellig op stap met de vrouwen? Kies nu één van onze Dagprogramma Deals en ga voor een onvergetelijk dagje uit! 

Borrelboot - Diner Sakana

Borrelboot - Diner Sakana

Geniet van het mooie Den Bosch onder het genot van drankjes en hapjes op de Borrelboot en sluit deze dag af bij All You Can Eat Sushi & Grill Restaurant Sakana! Vanaf € 54,50 p.p. incl. BTW!

High Tea Boot - Escape City Game

High Tea Boot - Escape City Game

Gezellig met de dames bijkletsen tijdens een High Tea op het water! Ga vervolgens op pad in de mooie binnenstad van Den Bosch en speel onze Escape City Game.        Vanaf € 57,00 p.p. incl. BTW!

Escape Room - Cocktail Workshop - Diner Sakana

Escape Room - Cocktail Workshop - Diner Sakana

Ontsnap uit de Escape Rooms, maak je eigen cocktails én geniet tot slot van heerlijke sushi! Dit belooft een onvergetelijke dag te worden met onwijs veel lol!  Vanaf € 77,50 p.p. incl. BTW!


 

Jullie vriendinnenuitje of Vrijgezellenfeest organiseer je bij Groepsuitjes Den Bosch!

Gezelligheid en plezier is de perfecte combinatie voor een vrijgezellenfeest of een vriendinnenuitje. Een combinatie met iets geks zou het uitje helemaal compleet maken. Het is maar net wat jullie leuk vinden en graag willen doen tijdens het vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje in Den Bosch. 

Leuk en gezellig vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje

Groepsuitjes Den Bosch beschikt over genoeg leuke activiteiten die jullie kunnen doen tijdens het vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje. Dit kan onder het genot van een lekker borreltje, een heerlijke lunch, een High Tea, een verzorgde BBQ of een Tapasdiner. Over het algemeen vinden vrouwen het heerlijk om een activiteit uit te voeren en tegelijkertijd gezellig met elkaar te praten. Andere vrouwen zijn juist meer op zoek naar gekkigheid en draaien maar al te graag de volumeknop om, zodat ze een flink feestje kunnen bouwen.
Groepsuitjes Den Bosch verzorgt onder andere activiteiten zoals de Borrelboot, Crazy 88, Cocktail Workshop, Ik hou van Holland Quiz en meer. Deze activiteiten zijn allemaal te doen in het mooie historische centrum van Den Bosch. Het is allemaal zo ingericht dat het puur genieten is tijdens jullie vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje.
Wij hebben gegarandeerd leuke activiteiten die jullie vrouwendag tot een groot succes zullen maken!

Vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje boeken of informatie aanvragen

Zoek niet verder als jij het vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje organiseert in Den Bosch. Bekijk alle activiteiten en arrangementen van Groepsuitjes Den Bosch. Reserveer je vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje of doe een informatieaanvraag! Groepsuitjes Den Bosch zorgt voor een snel en doeltreffend antwoord op al jouw vragen.