Vrouwen

De leukste en populairste programma's voor Vrijgezellenfeest vrouwen of een vriendinnen dag!

Escape Room, Crazy88 en BBQ-Boot

Escape Room, Crazy88 en BBQ-Boot

Een gezellig en spannend dagje uit met de Escape Room en Crazy 88. Sluit de dag af met heerlijk varen en dineren op de BBQ Boot!

Bossche Bol, Ik hou van Holland en Diner

Bossche Bol, Ik hou van Holland en Diner

Een gezellig dagprogramma met de Bossche Bol maken, Ik hou van Holland en een heerlijk diner in het centrum van Den Bosch!

Cocktail workshop en Borrelboot

Cocktail workshop en Borrelboot

Maak een lekkere cocktail tijdens de workshop en geniet daarna gezellig met z'n allen op onze borrelboot!

High tea boot & Minute to win it

High tea boot & Minute to win it

Speel het zenuwslopende spel en ga de strijd met elkaar aan. Maak jullie middag helemaal af onder het genot van een heerlijke High Tea varen jullie over de grachten van Den Bosch heen.

De Verknipte Film & Diner

De Verknipte Film & Diner

Ga Den Bosch in met een verknipt script, een camera en een kaart van de stad. Sluit deze leuke middag af met een heerlijk diner!

Minute to win it & Bossche bol maken

Minute to win it & Bossche bol maken

Kun jij het in 60 seconden? In dit zenuwslopend spel ga je de strijd met elkaar aan. Het is zowel een strijd tegen de klok als tegen elkaar. Maak jullie middag af met een overheerlijke Bossche Bol maken


 

 

 

 

 

 

 

 

Vriendinnen uitje of Vrijgezellenfeest vrouwen organiseert u bij Groepsuitjes Den Bosch

Gezelligheid en plezier is de perfecte combinatie voor een vrijgezellenfeest vrouwen of een vriendinnen uitje. Een combinatie met iets geks zou het uitje helemaal compleet maken. Het is maar net wat jullie leuk vinden en graag willen doen tijdens het vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje in Den Bosch. 

Leuk en gezellig vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje

Groepsuitjes Den Bosch beschikt over de nodige activiteiten die jullie kunnen gaan doen tijdens het vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje. Vaak kan dit onder het genot van een lekker borreltje, lunch, high-tea, BBQ of Tapasdiner. Vrouwen vinden het heerlijk om een activiteit uit te voeren en met elkaar te praten. Andere vrouwen zijn juist meer opzoek naar gekkigheid en draaien maar al te graag de volumeknop om, zodat ze een flink feestje kunnen bouwen.
Groepsuitjes Den Bosch verzorgt ondermeer activiteiten als de borrelboot, sushi-boot, Crazy 88, Cocktail workshop, Ik hou van Holland etc. En dat allemaal in het mooie historische centrum van Den Bosch. Het is allemaal zo ingericht dat het puur genieten is tijdens het vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje.
Het zijn allemaal activiteiten die een vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje tot een groot succes maken!

Vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje te boeken en informatie aanvragen

Zoek niet verder als jij het vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje organiseert in Den Bosch. Bekijk alle activiteiten en arrangementen van Groepsuitjes Den Bosch. Reserveer je vrijgezellenfeest vrouwen of vriendinnen uitje of vraag informatie aan! Groepsuitjes Den Bosch zorgt voor een snel en doeltreffend antwoord op al jullie vragen.