Bossche Bol, Ik hou van Holland en Diner

Bossche Bol
Veel lol met het creëren van jouw eigen heerlijke Bossche bol in hartje Den Bosch. Je gaat de Bossche bol zelf vullen en versieren. Je leert het recept van ons, en daarna ga je aan de slag met verschillend professioneel keuken materiaal en alle benodigde ingrediënten.

Daarnaast krijg je een duidelijke uitleg van een gezellige Bossche Bollen expert. Alle voorgaande factoren leiden tot een prachtige en heerlijke Bossche Bol. Een workshop vol lol!

Na het harde werken en ploeteren tijdens het maken van deze Bossche bol kunt u er uiteraard van gaan genieten met een lekkere kop koffie of thee erbij.

Ik hou van Holland!
Willen jullie je Hollandse kennis testen op een gezellige locatie in Den Bosch? Dan kunnen jullie meedoen aan de 'Ik Hou Van Holland Quiz’ waarbij er twee teams tegen elkaar gaan strijden om de eer. Het spel is je vast wel bekend van de TV, maar bij deze versie maken we het nog een stapje leuker, gekker en spannender!

De quiz bevat de meest uiteenlopende vragen die gaan over ons kleine kikkerlandje. BN-ers, artiesten, grote bekende Nederlandse hits en nog veel meer leuke onderwerpen zullen de revue passeren. Natuurlijk zal onze eigen Brabantse Linda de Mol deze vragen voorleggen aan de teams. Zorg dat jullie eerst goed met elkaar overleggen, voordat er een antwoord wordt gegeven.

Met een petje op, en af en toe de polonaise wordt het een quiz met vele leuke en grappige momenten. En de enthousiaste quizmaster zal daar zeker een handje bij helpen.

Zijn er eventuele voorkeuren voor een bepaalde categorie of zou je graag een aantal vragen over je vriendin erin voor laten komen? Laat het ons weten, dan verwerken wij die graag in de quiz!

Diner
Maak dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch

- Picasso (3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- Café Cinq (Budget, Basis of Luxe menu's)

Voorbeeldprogramma:

Bossche Bol maken14:15 tot 16:15 uur
Ik hou van Holland!16:30 tot 18:30 uur
Diner19:00 tot einde diner

De aangegeven volgorde van de activiteiten en de tijden zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen. 

Tarieven arrangement:
Vraag naar de mogelijkheden!


RESERVEER
 NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!